Forumet - Är det "inne" att må skit?

Är det "inne" att må skit?

1703 0 50

Spana också in:

Avatar:

Det är "normala" småtjejer jag syftar på, inga jävla emofittor.


Det är bara en kulturkrock. Vår generation hade så många emos att de som kom efter blev influerade. Emos fick uppmärksamhet, och det främsta som ungdomar söker är uppmärksamhet och bekräftelse, alltså har de börjat använda samma metoder.

Om vi tänker på vilka musikgenrer som är mest populära bland ungdomarna nu (genom att kolla MTV och liknande) så kan man rätt enkelt komma fram till slutsatsen att självdestruktivitet och självömkan är de huvudsakliga medlen som ungdomar idag använder för att få uppmärksamhet.
Jag tror absolut att de faktiskt upplever att de mår riktigt dåligt, och att det gäller just tjejer i den åldern på grund av pubertet, vilja att bli stor, ovilja att bli stor och all annan tonårsångest som drabbar många i den åldern. Det är ju inget konstigt. Sen att de inte har mycket till perspektiv, gillar uppmärksamhet, inte kan hantera sin ångest samt har för mycket tid att reflektera bidrar väl kanske LITE [rolleyes] till hur jobbiga de är. Men vad fan. Hade de bara velat ha the attentionz så hade de dragit fram tuttarna istället.
Avatar:

Man borde fan calla deras bluff, och tvinga dom genomgå en psykiatrisk undersökning och fakea resultatet så de hamnar på en anstalt där de ska få behandling för att de "mår skit".

Så får de se hur jävla kul när man verkligen mår skit.

Jävla attentionwhores.


Vote