Forumet - Är det rätt att vilja ah tillbaka sitt ex samtidigt som jag är kär i hans kompis?

Är det rätt att vilja ah tillbaka sitt ex samtidigt som jag är kär i hans kompis?

351 1 2
Hej! För att förenkla detta, för att kunna låta er komma in från samma synvinkel som jag så kallar jag personerna Bobbe och Fidus. Jag gjorde slut med Bobbe för ungefär lite drygt en månad. Jag var ganska säker på mitt beslut eftersom att vi inte hade varit med varandra så mycket under sommarlovet. Han blev sur för att jag aldrig skrev eller frågade om han ville umgås. Det var en anledning till att jag gjorde slut med honom. Men de senaste nätterna har jag drömt om att han har sagt förlåt och att vi har blivit tillsammans igen... Och när jag vaknar igen önskar jag verkligen att drömmen hade varit sann.

När jag och Bobbe var ihop hade jag och ett gäng, och min bästis, åkt till liseberg och för att vi inte skulle tappa bort varandra gav vi varandras nummer. På så sätt fick jag Fidus nummer. Jag och Fidus brukade ibland göra sällskap hem eftersom att vi bor ungefär på samma plats. Jag brukade ibland sitta och vänta på hans buss och han brukade ibland ta en omväg för att vi skulle kunna gå och prata när han cyklade. 

Men samtidigt var min bästis kär i honom och det visste jag. Men när vi slutade sexan sa hon att hon inte längre var kär i honom. Men jag brydde mig inte riktigt. Men vi tre umgicks en gång och han verkade gilla mig lite. Jag gillar honom ganska mycket såklart men för att inte vara elak mot min bästis låtsades jag mig inte om det. Men en annan gång var han och min bästis hemma hos mig. Vi kollade på youtube på min teve på mitt rum och satt på min säng. De båda kittlade mig massa gånger och jag låg mitt emellan dom. Fidus hade kittlat mig med sin ena hand och den var på min midja. Han rätade ut handen och håll den på min midja. 

Men på en och samma gång som jag sa så vill jag ha mitt ex tillbaka. Jag är så himla förvirrad.

Om du nu har orkat läsa ända ner hit, bara om, så vill jag väldigt gärna veta om jag borde ta tillbaka mitt ex eller försöka få ihop det med Fidus. :/

Inga kommentarer