Forumet - Är det rätt att visa program på TV som utstrålar sex, bara för att det säljer?

Är det rätt att visa program på TV som utstrålar sex, bara för att det säljer?

2903 0 112
Jag kan tala av egen erfarenhet och tycker det påverkar barn extremt mycket att se dansande, halvnakna människor på TV.
Det påverkat ens sexualitet enormt mycket och en del har svårt att hantera/kontrollera det, särskilt som barn.

Sex är något naturligt men jag tycker det missbrukas när man visar program på TV som utstrålar sex, som kåtar upp människor.

Självklart är det föräldrarnas ansvar att se till så att barnen inte kan kolla på vad de vill men det bör inte ens visas sådant på TV, tycker jag.
Även om barnen inte ser sådant på TV så påverkar även samhället, som förstörts mycket p.g.a. media, barnen och har man då halvnakna människor i sin omgivning blir man minst lika mycket påverkad.
Så egentligen gör det inte så stor skillnad om föräldrarna ska sitta och vakta TVn dag & natt.
Observera också att man bör ta hänsyn till en del religiösa människor som anser att man inte ska utnyttja sin sexualitet.

Självklart påverkar sådana här program en del negativt och även om det är en minoritet (jag har inte kollat på någon djävla statistik) som tar skada av det här så bör man ändå ta hänsyn till den minoriteten då sådana här kåta stön/ljud, rullande rumpor, skakande bröst och bara över-/underdelar inte gör annat än kåtar upp en del.
Vill man bli kåt kan man vända sig till andra ställen istället för MTV som egentligen är till för folk som tycker om musik - för att sprida glädje, inte fucking sex.

Jag skiter fullständigt i om detta säljer, det gör Telletubbies också.http://www.youtube.com/watch?v=WrjwGPb0Hvw&feature=fvst


http://www.youtube.com/watch?v=1mB0tP1I-14&feature=fvst

Spana också in:

detberorpå:

hihih men vill göra trådar men kan ej på dpb pga tvångstankar[crazy] inte än iaf


Du får hjälp med dem?
Har du gått till ungdomsmottagningen, vårdcentralen eller akuten än förresten??

detberorpå:

men om man utgår från videorna?


Inte samtidigt som man sänder barnprogram eller på barnkanaler. Sen tycker jag att man kan dra ner lite på antalet gånger man kör dem under ett dygn.
isola:

Inte samtidigt som man sänder barnprogram eller på barnkanaler, sen tycker jag att man kan dra ner lite på antalet gånger man kör dem under ett dygn.


A, håller med men sen tycker jag man kan skaffa kanaler (dom behöver inte kosta) som vuxna kan köpa om dome i behov av det
minns att det var en prins & en prinsessa som knullade förut... Det var typ ngt program som sändes under Bolibompa tiden[shake][sad]
fast man såg inte, dom låg under täcket tror jag, men man hörde & fattade.

isola:

Du får hjälp med dem?
Har du gått till ungdomsmottagningen, vårdcentralen eller akuten än förresten??


Har kurator[y]