Forumet - Är det rasistisk att..

Är det rasistisk att..

8861 0 89
Tycker ni det är rasistiskt att en vit individ endast attraheras av vita? Nu menar jag inte att en är blek, utan att personen ej attraheras till asiater, afrikaner, indier, araber e.t.c? Tycker ni det är rasistiskt att en vit tycker att den inte skulle kunna ha ett förhållande med en icke-vit? Att en människa tycker att ens partner inte skulle haft en samma insida om den inte var vit?
Att enbart attraheras av vita, det ser jag inte rasistiskt då man inte står i begrepp att styra över sina preferenser. Däremot att anse att ens partner inte skulle haft samma inre om denne varit av en annan hudfärg, är rasistiskt. Och att inte kunna ha ett förhållande med annat än vita är också rasistiskt. Ja, om personen nu inte enbart attraheras vita, förstås.

Dock tycker jag att man borde se människan som sådan, inte färgen. Men, men.

Spana också in:


Armagedon: Att enbart attraheras av vita, det ser jag inte rasistiskt då man inte står i begrepp att styra över sina preferenser. Däremot att anse att ens partner inte skulle haft samma inre om denne varit av en annan hudfärg, är rasistiskt. Och att inte kunna ha ett förhållande med annat än vita är också rasistiskt. Ja, om personen nu inte enbart attraheras vita, förstås.

Dock tycker jag att man borde se människan som sådan, inte färgen. Men, men.
Helt rätt 

Kryptonian:
Jag är långt ifrån rasistisk och har svårt att finna asiater och mörkhyade attraktiva (få undantag).

Detta däremot tycker jag är rasistiskt.
Samma här, har också svårt att finna t.ex. asiater och mörkhyade attraktiva, men så finns det vissa man ser som kan vara hur snygga som helst. Människor från mellanöstern då, räknas de som vita? Något jag finner mycket mycket attraktivt på mellanöstern people (syftar mest på tjejer) är när de beter sig väldigt moderna, ungefär som européer. Att de tänker som oss, ja, är moderna helt enkelt. Don't get me wrong, finns inget som säger hur blattar beter sig och hur svenskar beter sig. Men jag hoppas du förstår vad du menar. Någon som tänker i nuet och inte som man gjorde för hundra år sedan som vissa från mellanöstern fortfarande gör. Hoppas inte detta misstolkas, är dålig på att förklara. Ja, finns attraktiva människor från varje världsdel, ibland är det bara svårt att hitta en snygg :)
kan väl vara hämningar till följd av rasistisk doktrin som gör en så kategorisk i sina preferenser. men det är också möjligt att så pass olika gener som skild etnicitet innebär är ofördelaktigt och att det är rätt naturligt att endast attraheras till såna som är tillräckligt lika en själv på vissa sätt, immunologisk kompatibilitet etc. och då är rasism inte en särskilt lämplig benämning.

tyckte endast östasiater var söta när jag var c:a 10 år (är själv "vit") underlig fas.