Forumet - Är det så här det är/ska vara?

Är det så här det är/ska vara?

1679 1 8
Börjar seriöst bli så trött på tjejer och att ens försöka prata med dem. Är det verkligen mitt jobb att börja skriva med personen varje gång man ska prata med dem även om man pratat med samma person 10 ggr tidigare? Annars så dör bara kontakten ut.
Är det mitt ansvar att komma på saker att skriva om och gör jag inte det så skriver de inte något heller, känns ju bara som att jag stör och tar upp deras tid. Finns det inga självständiga tjejer som börjar skriva och tar kontakt för att de själva vill det eller är jag bara en sån värdelös människa att det inte finns någon anledning att ha kontakt med mig. Trots att de vänner jag har säger att jag är så snäll och förstående och ger min tid till folk oavsett hur jag själv mår?

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:
Isf om det är många som känner så kanske det inte är konstigt att killar blir "assholes" särskilt på internet. Enklare att ta kontakt om man agerar som en idiot för då känns det inte lika personligt när man blir ignorerad. Jag gör det inte men tycker inte det är lika konstigt längre att vissa killar gör så.

Spana också in:

Hahhahahahqhqhwhwhahah fick jätteont i huvudet. 

Om en person inte är entusiastisk nog elr tillräckligt intresserad för att hålla ngn konversation gående så har ju du valet att ta hinten elr fortsätta hålla igång den sj. Annars kan du ju prata m snubbar istället om d nu föredras
Varför skulle de ta kontakt med dig när det finns 100 andra minst lika bra killar som pallar hålla på och anstränga sig?