Forumet - Är det värt att byta?

Är det värt att byta?

619 0 1
Hej allihopa! Jag är en tjej på 16 år som precis har börjat gymnasiet nu i höstas. Nu när ca en halv termin har gått, har jag börjat fundera över att byta till den andra klassen. I min nuvarande klass har jag två personer som jag kommer bra överens med, men annars känns det som om jag inte fullt passar in. Dem har ungefär likadan humor som jag och är roliga att vara med, dock känns det fortfarande som om vi är lite olika.
Jag har mina två bästa vänner från högstadiet i den andra klassen (samma linje) som jag är med så fort jag har chansen i skolan. Deras grupp av vänner är folk som jag verkligen klickar med, personer som definitivt har samma humor och personlighet som jag. Därför undrar jag om det är värt för mig att byta i tvåan? (alternativt innan det/termin), då jag ska välja inriktning och även byten av scheman. Att gå i en klass där ca 6+ personer jag känner att jag passar in med eller att jag stannar i min nuvarande med två personer som jag känner mig 90% mig själv med?
Mina två nuvarande vänner verkar även vara lite mer år det 'populära' håller om ni förstår vad jag menar, medans jag själv inte placerar mig själv i den 'kategorin'
Tack på förhand!:)

Kommentarer (1)