Forumet - Är det värt att skaffa netflix?

Är det värt att skaffa netflix?

2555 0 9
Asså blir så trött! Dreamfilm har nått jäkla arbete med många av deras filmer så typ inget går att se känns det som. Jag är liksom ute efter dessa mer familjefilmer typ madagaskar, ice age , mulan osv för ja jag är fjantig eller vad man nu vill tycka men älskar såna filmer. är normal oxå och kollar på typ ja , vanliga filmer som tjejer i min ålder brukar kolla på. Iaf men är det verkligen värt att betala 100 kr i månaden för netflix då? Ja, de kommer ju komma tbx med dremfilm men har alltid upplevt problem med dessa hemsidor så på då sätt tror jag det blir bättre men är utbudet bra på netflix? Eller är viaplay bättre? Aaa, någon som har några tips???

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Om du gillar att vara lite badass så kan du ju tanka ned filmerna från någon torrentsida eller ladda ned popcorntime och titta via det Tumme upp
Svar JA pga Netflix har annorlunda utbud i olika länder, så med Hola eller Chromes netflixproxyapp så får du ta del av så sjukt mycket mer än via de andra streamingtjänsterna. Tycker det svenska utbudet är helt okej men när jag känner för att äta Ben&Jerrys och snyfta framför Greys anatomy är USA-Netflix min räddare i nöden.

Deras Kids-sektion har ett bra utbud av Disney, Pixar och andra gamla godingar också.