Forumet - Är det viktigt att politiker syns online?

Är det viktigt att politiker syns online?

2133 0 14
Den nya regeringen är sämre på att ta plats online, skriver SvD - varken demokratiministern eller -framtidsministern har nyttjat den digitala arenan! Alliansen var betydligt mer aktiva, speciellt när det kom till Twitter, där de smidigt kunde dela information och samtala med väljare. "Snygg-ministern" Gabriel Wikström gör dock twittersuccé med en otippad turkisk fanbase, ett undantag i den annars ganska onlineskygga regeringen.

regeringen-3944.JPG

Hur viktigt är det för dig att du kan följa politiker online? 
Det är väl viktigt att politiker är med och syns på de arenor där folk är som mest tillgängliga, och nätet har ju blivit en såndär samlingsplats pga flexibiliteten och enorm informationstillgänglighet. Det kommer bara bli viktigare med tiden att visa sig på nätet. Däremot så kanske man inte ska skynda på utvecklingen utan låta den komma självmant. Alla politiker har inte uppgifter av det slag att de kräver kontakt med opinionen.

Spana också in:


Weeaboo: Det är väl viktigt att politiker är med och syns på de arenor där folk är som mest tillgängliga, och nätet har ju blivit en såndär samlingsplats pga flexibiliteten och enorm informationstillgänglighet. Det kommer bara bli viktigare med tiden att visa sig på nätet. Däremot så kanske man inte ska skynda på utvecklingen utan låta den komma självmant. Alla politiker har inte uppgifter av det slag att de kräver kontakt med opinionen.
Tumme upp
Tycker det är väldigt viktigt! Blivit rätt bortskämd med närheten till många politiker så känner gärna att jag vill ha det nu med. Upplever dock inte att mina favoriter är onlineskygga utan de jag vill följa har jag kunnat följa så smidigt så. Party
Jag tycker att det är mycket viktigare att det de säger är bra, än att det behöver ske på Twitter. Faktum är, undvik missförstånd och används artiklar eller bloggar, när ni politiker vill nå ut till allmänheten. 140 tecken kan vara frestande för en oneliner mot det där jävla dumhuvudet i Andra Lägret, men det är inte tillräckligt med utrymme för att kunna nyansera förslag och ideologiska idéer. Kom på att säga bra saker på ett kort sätt - då är Twitter fritt fram.