Forumet - Är detta fysiskt möjligt?

Är detta fysiskt möjligt?

509 0 28

Spana också in:

Lounge fact:

Utför de flesta piercingstudior anchors / skindivers / surface?


Mjaeo, inte skindivers och anchors. Surface går fetbort då de blir överkörda deluxe utav anchors/skindivers.. Skulle nog rekommendera att du stack till någon duktig kille som kan köra anchors på dig, det kostar lite mer än vanliga piercingar men du får piercingar som är bra mycket mer permanenta och läker fortare än surface. Skindivers är smidiga och snabba att sätta i men du kan t.ex inte byta smycken/kula i dem vilket du kan göra med anchors. Enda fördelen med skindivers gentemot anchors är att du kan placera piercingarna tätare och göra schysstare mönster, annars är de lite väl.. onödigt just nu då det inte kommit så mycket nytt på den fronten än.
massgrav:

Nej jag bor inte i stockholm. Men skulle rekommendera Calm eller Jowan


Swahili Bob's verkar ju najs. Men min surface piercing kommer isånnafall gå som två piercingar och kosta 800 st. 1600 alltså.. hjälp.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


massgrav:

Anchors fäster inte, migrerar alltid och är över lag sjukt mycket sämre.


Du menar surface?
Lounge fact:

Du är mitt egna lilla google [crazy]


[cool]

Lounge fact:

Ah får göra det.


Calm brukar vara lite dyrare, men de är duktiga som fan.. Men hör dig för, ljug lite annars och säg att du skulle få båda för.. säg 1100 hos Bob's och se ifall de kan göra det för samma pris för att du "hellre gör det hos dem" [wink]