Forumet - Är detta normalt?

Är detta normalt?

362 0 12
(Ingen aning om jag placerade i rätt kategori, hittade ingen annan passande).

Jag vet inte om jag ska kalla det ett problem, men eftersom att det stör mig på det så antar jag att det är ett slags problem.

Jag är en ganska så normal flicka på 19 år som har lite av det goda utseendet med sig. Kan ju inte påstå att jag är ful. Har ingen riktig aning om jag verkligen har dålig självkänsla eller om det bara rör sig om "dåliga dagar". Ibland kan jag i alla fall känna mig riktigt ful, även om jag vet att jag inte är det.

Det här låter askonstigt, men i alla fall... TILL problemet; När jag går på stan t.ex, eller på ställen där det rör sig mycket folk, och jag möter en snygg kille och han kollar, så tänker jag alltid; han MÅSTE kolla för att jag är snygg/sexig. (måste tillägga att det händer VARJE gång en kille kollar) Herregud. Jag menar... andra tjejer med dålig självkänsla tänker ju; fan, nu måste han kolla på mig för att jag är ful, men gör jag aldrig.

Jag har ingen aning om detta är normalt eller inte. För mig känns det bara allmänt.. jag vet inte. Desperat. Hur tänker ni tjejer/killar när en kille/tjej kollar på er? Ganska sådär... inte bara... KOLLAR... utan mer. Bryr ni er i huvud taget?

Spana också in: