Forumet - Är detta verkligen sååå fel o konstigt??

Är detta verkligen sååå fel o konstigt??

537 0 23
Hej, jag är en tjej som inte orkar bli kompis med alla jag ser och veta vad alla i hela skolan/årskursenn heter och hålla redan på alla skvaller och allt det där.[shake]

Jag har inga problem med att få kompisar eller vågar inte att prata med och inför folk, för jag är faktiskt väldigt bra på att få kompisar om jag vill och så har jag INGEN scenskräck och vågar prata med typ..alla i princip.[love]

I skolan har jag kompisar och de tycker att jag är konstig för att jag inte vet vad alla i årskursen heter och i vilken klass de går i (min skola är från år 7 till gymnasiet, där det är 6 klasser i varje årskurs och 30 elever i varje klass!![shake]) och för att jag inte bryr mig så mkt om det.

Jag är med några kompis gäng, men är inte riktigt en av dem, men alla tor att jag är en av dem (för att det KANSKE ser ut så), för de är väldigt tighta och så, och e SUPERSOCIALA!

Jag är rätt duktig och så och GILLAR faktiskt plugga och spela musikaliska instrument i timmar varje dag, och har bra kompisar utanför skolan.

Ok, det blev rätt långt...men e jag onormal som inte orkar umgås med alla hela tiden och vara supersocial och engagerad i socialgrejen...[shake]
snälla svara!
DeGenius:

I skolan har jag kompisar och de tycker att jag är konstig för att jag inte vet vad alla i årskursen heter och i vilken klass de går i (min skola är från år 7 till gymnasiet, där det är 6 klasser i varje årskurs och 30 elever i varje klass!!) och för att jag inte bryr mig så mkt om det.


Dröjde typ ett år innan jag ens lärde mig namnen på alla i min gymnasieklass. Skulle säga att du är normal. [y]

Spana också in:

DeGenius:

Good, för mina kompisar har påpekat och undrat om varför jag inte kan så många namn som dem och känner lika många personer... flera gånger!! Känner mig så onormal och konstig för det är mer än bara ett kompis gäng som har sagt det...


Säg bara att du är dålig på namn då. Eller så säger du som det är. Ingen biggie [y]
xsaosinx:

Säg bara att du är dålig på namn då. Eller så säger du som det är. Ingen biggie


I bamba idag, sa jag att jag inte var bra på namn och att jag inte orkade komma ihåg dem och så...och de tror FORTFARANDE att jag är ett osocialtfreak! Bara för att jag inte har tighta kompisar i skolan[cry]

Även klassens "töntar" tycker att jag är konstig för jag gillar att plugga (jag är INTE nördig, jag e helt normal och folk gillar mig innan de får reda på vad jag gör på fritiden, dvs plugga och msik)
“Be nice to nerds. Chances are you'll end up working for one.”
//Bill Gates :)

Nej men plugga på, du har bara inte hittat folk som värdesätter samma sak som du. Jag var en av de som gillade att plugga i min klass förut och nu i gymnasiet går jag i en klass med massa sånna [wink] Låt inte vänner stå i vägen för att du ska kunna uppfylla drömmar.

Sen är det inte ett måste att du ska vara social hela tiden. Usch det var så jobbigt i 6:an kommer jag ihåg när man plötsligt skulle vara vän med alla i hela årskursen och krama 100 pers varje dag, dela klubbor med varandra yada yada yada. Det duger med ett par nära vänner som du litar på om du känner att du är nöjd med det :)
DeGenius:

Ok, det blev rätt långt...men e jag onormal som inte orkar umgås med alla hela tiden och vara supersocial och engagerad i socialgrejen...
snälla svara!


Jag var tvungen själv att välja vara social och få sämst betyg eller osocial och en framtid. Annars skulle jag aldrig orkat.
DeGenius:

Hej, jag är en tjej som inte orkar bli kompis med alla jag ser


DeGenius:

Jag har inga problem med att få kompisar eller vågar inte att prata med och inför folk, för jag är faktiskt väldigt bra på att få kompisar om jag vill och så har jag INGEN scenskräck och vågar prata med typ..alla i princip.


Känner igen mig mycket.


DeGenius:

och veta vad alla i hela skolan/årskursenn heter och hålla redan på alla skvaller och allt det där.


Kan dock inte låta bli att snoka, i hemlighet.
Folk är bara faschinerande, i mina ögon. Allt är så intressant.