Aviseringar
Rensa alla

Är du en riktig Flashbackare?


Du är 46% flashbackare! Grattis?

Du ligger i mitten. Du är inte familjeliv-material, men ändå inte den där riktiga flashbackaren. Det finns en möjlighet att du är en klok människa som tänker till innan du gör överilade handlingar.

Alternativen passade ej in. Är from.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du är 60% flashbackare! Grattis?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fick 52%. Svarade bäst jag kunde, men många av frågorna var ju dumma i huvudet. [n]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du är 63% flashbackare!

Nu börjar vi snacka, du ligger i den övre delen av skalan, vilket innebär att du matchar mycket av den generaliserade bilden av en flashbackare. Kanske har du landat på en nivå som är alldeles lagom? inte helt cp, men ändå med ett visst mått av charmigt vansinne.

[bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vilken fråga och alternativ tycker ni var roligast då? [bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fråga 27 tycker jag var den mest roliga, snäppet före 18.

Fyfan, veganer.. nästan värre än muslimer tänker du. Kvällen kommer och Sanna får sin mat. Det är barkrullar med mosstuvade kottar, Sanna överöser dig med beröm! Du tackar, och tänker tillbaka ett par timmar till när du stod i köket och runkade frenetiskt över mossan. Just det Sanna, ät sperman, tänker du, och ler diaboliskt inombords.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hela 21%. [cool]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

gillade tolvan

12. Du sitter och titta på barnprogram med din lillebror, det verkar vara Kalle Anka, och du tycker det är rätt skoj. Men vänta nu!!! vad var det där som du såg? du rusar ifrån tvn och beger dig till youtube, där hittar du samma avsnitt och pausar på 12:43. Precis där, i scenen där knattarna spelar monopol, ser du den på väggen. En triangel, med vad du tror är ett öga i. Vad händer nu?

Du funderar ett tag på om det kan dölja sig något större bakom detta, men sedan tänker du "Äh, åtminstone finns det inga negrer i Ankeborg", och återgår till tv-tittandet

och sjuan

7. Åh nej!!! ett djur har farit illa. Kanske är det en rysk kvinna som slitit av svansen på en katt, eller ett barn som stoppat in en kanin i en torktumlare, men det spelar ingen roll, för din reaktion är..

Asgarv!!! hahaha där f--- den jävla kattjäveln 😀 😀 😀

[crazy]


   
SvaraCitera