Forumet - Är du en tidsoptimist eller tidspessimist?

Är du en tidsoptimist eller tidspessimist?

3927 0 56
Har varit tidspessimist i hela mitt liv, definitivt tagit efter min mamma angående det, men börjar sakta men säkert bli en tidsoptimist och det gillar jag inte. Fast är nog ändå mer det förstnämnda, än så länge. Är till exempel alltid på plats minst en kvart innan tåg går osv. Hmmm.

Är du en tidsoptimist eller tidspessimist?

STORM:

Tidspessimist (Du röstade på detta alternativ)


Brukar alltid vara rastlös typ en halvtimme-timme innan jag ska åka någonstans. Är alltid i tid 15 minuter innan. Värst är det med saker som ligger nära ens hem. "jag ska vara där om 5 minuter!!!!" fast det tar två minuter att gå dit. Brukar vara där en kvart innan. [blush]

Spana också in:

STORM:

Tidsoptimist (Du röstade på detta alternativ)


En extrem sådan. Kommer aldrig i tid till något. Fast jo, något under gör att bussar o tåg väntar på mig ibland. Men dom kör ifrån mig ofta också.

Jag tror alltid att det finns massa tid o sen ba poff så va jag försenad. Man kan aldrig aldrig lita på mig när det gäller att passa tider [sad]
STORM:

Tidsoptimist (Du röstade på detta alternativ)


Har alltid tid med allt. Två minuter kvar till bussen går? Det är ju gott om tid! Tidigare blev jag sen hela tiden och hade otroligt svårt att uppskatta hur lång tid saker och ting skulle ta.

Har blivit mycket mer medveten om min tidsoptimism nu och har lärt mig att alltid ge mig själv mer tid än vad jag tror att jag behöver. Nu för tiden kommer jag i princip alltid i tid, även om det ofta innebär alldeles exakt på minuten.