Forumet - Är du en vänlig människa?

Är du en vänlig människa?

1232 3 37

Vänliga veckan gör comeback och i tider som dessa då vi kan snubbla på onödigheter och otrevligheter inte bara ute på gatan (*gör ett gäng-tecken med fingrarna och ropar "in tha hood"*) men också överallt på internet tycker åtminstone jag att det är ett trevligt initiativ - alla kan alltid anstränga sig lite extra för att vara trevliga och göra någon glad! 


Jag pledge:ar att under den vänliga veckan försöka göra något upplyftande för de i min närhet och inte vara syrlig på internet, även om den jag pratar med capslockar och kallar mig idiot. Glad

Spana också in:

Är alltid artig och aldrig otrevlig mot främlingar irl, dock är jag ganska distant så jag upplevs möjligen som kylig. Mina känslor kokar lättare över på nätet än irl. Intentionellt är jag dock välvillig i 7 fall av 10 även om jag inte alltid upplevs så, och det räcker för att mitt samvete ska vara lugnt. Jobbigt med aggressiva och brutala människor även om det bara är deras sätt. 


NEMI: Jag skulle vilja intala mig att jag var det, som nog typ alla hyfsat funtade personer. Men det finns inga tecken i omgivningen på att någon är av uppfattningen att jag är det, så det vore direkt fel att påstå att jag är vänlig.
Utan att du bett om det, så vill jag inflika att jag har bilden av dig som en minst sagt vänlig person. Tumme upp