Forumet - Är du fisk, fågel eller mittemellan i mina ögon?

Är du fisk, fågel eller mittemellan i mina ögon?

723 0 81

Spana också in:

mynona:

Nå, ta då mig.


Vet ju faktiskt ingenting om dig egentligen så jag får gå på magkänslan osv. Du är onekligen intelligent och bestämd, väldigt seriös för det mesta men som jag nämnt förut tror jag att du har en rätt avslappnad och mer "vardagschillig" sida som får komma fram ibland. Du ger sken av att vara mer saklig och pryd än vad du egentligen är, skulle jag tro.

dazed:

Nu får du repaya din jävla jävel.


Sicket språk [no-no]. Ska försöka få det här bra så du känner dig pressad att utöka det du skrev om mig [badgrin].

Du är minst sagt intressant och inte så man skulle förvänta sig att en herre på 19, snart 20, år är. Det gillar jag. Ditt intresse för historia är imponerande. Du framstår som allmänbildad och verkar värdesätta kunskap relativt högt, med all rätt. Kan lätt tänka mig att du kommer bli en sån där badass gubbe som sitter i gungstolen ute på verandan och muttar om dagens ungdom och funderar över "när allt gick fel i världen", förutsatt att du inte sliskar dig på kommunens alla busshållsplatser vill säga. Tycker kort sagt att du är väldans bra och din beska och snuskiga humor är fantastisk. En av de umare som borde ta tummen ur röven och ta sig till någon träff.

Jr. HBT:

ok


Du är knepig och har en tendens att använda ord som inte ens finns i närheten av mitt ordförråd. Svår att placera. Tror att din irl-personlighet skiljer sig mycket från din um-personlighet. Tycker att du är väldigt annorlunda i chatten jämfört med på um, till exempel.

Det blev en rätt medelmåttlig bedömning men jag har tyvärr pratat alldeles för lite med dig för att kunna utveckla det ytterligare.

El Guaje:

okej jag är ju ändå i form så varför inte


Har ju träffat dig en eller två gånger nu men vi har knappt pratat alls förutom i tiny. Skulle inte säga att du känns som den som gärna håller sig i bakgrunden, du verkar snarare vara en sån som inte pratar bara för sakens skull. Du är iaf trevlig och verkar vara mysig, jättepumpan passar dig och det säger jag med all välmening [cute]. Du har också en sån där go'-het över dig, tror att du kommer bli en typisk mysfarbror när du är gammal och skruttig.
nubbie:

Vet ju faktiskt ingenting om dig egentligen så jag får gå på magkänslan osv. Du är onekligen intelligent och bestämd, väldigt seriös för det mesta men som jag nämnt förut tror jag att du har en rätt avslappnad och mer "vardagschillig" sida som får komma fram ibland. Du ger sken av att vara mer saklig och pryd än vad du egentligen är, skulle jag tro.


Tack - men jag säger givetvis inte om det sista stämmer ;)
Tobbish:

Ta mig med! Mina intressesmurfar går på högvarv!


Kan inte påstå att jag har särskilt mycket att komma med faktiskt. Har inte pratat med dig öht och just nu verkar du inte vara så väldans aktiv. Hm, det är väl du som är tillsammans med Nintendo? Henne har jag pratat lite mer med och hon är ju trevlig, så det borde du också vara [blush]. Haha förlåt, det där blev verkligen jättedåligt.

Paseo:

mmm hihi


Sprallig, udda, intressant typ. Du är en sån som kör sitt egna lilla race. Du har rätt bestämda åsikter och jag har en känsla av att du har bättre koll på saker o ting och har mer innanför pannbenet än vad man skulle kunna tro ibland. Du verkar också vara väldigt människoglad, det är fint.

plywood:

kan inte vara något annat än fisk


[bigsmile] det beror väl på hur man ser det. Jag tycker att du är mysig och rar, och du har fina tröjor. Du känns också som en potentiell mysfarbror, antagligen pga skägget och håret. Tror inte att du säger så mycket irl, är nog ett väldigt behagligt sällskap.

isola:

körrå


Större delen av tiden tycker jag väldigt mycket om dig, du är trevlig, hjälpsam, härlig och gullig. Du är en sån som skulle vara bra att ha som vän och jag tror att du alltid är där för en. Någon man kan gå till när man vill lätta på hjärtat osv. Det är när det kommer till debatter som det blir lite jobbigt och jag tenderar att bli smått irriterad över det du skriver. Tror dock att det beror på att du uttrycker dig rätt klumpigt ibland.

Storchen84:

Har du fått något annat än negativt/negativa intryck om mig?


Måste ge dig i princip samma svar som jag gav Tobbish, har inte pratat med dig alls och har därför inte kunnat bilda mig någon vidare uppfattning. Sorry!

Lounge:

undrar


Hm, vet inget konkret egentligen men det lilla av dig som jag sett, både irl och här, har bara varit trevligt! Du är snäll och väldigt go du också. Ska man vara ytlig så tycker jag att du är jättesnygg, du ser rätt typiskt svensk ut men ändå exotisk med fina läppar osv.

Mvh creep.

Ganon:

Kör


Har hört ditt namn väldans många gånger men har aldrig fått något svar på vad som försiggick här före min tid. Jag har inte märkt av något särskilt skumt med dig alls, tycker att du verkar bra och du är trevlig i chatten. Är lite nyfken på dig, skulle vara intressant att träffas lite kort på någon umträff.