Forumet - Är du homofob?

Är du homofob?

3128 0 29
JAG SKA BERÄTTA LITE OM HOMOFOBI Homofobi avser negativa attityder, fientlighet och känslor mot homosexualitet, homosexuella, HBTQ-kultur och personer som identifierats eller antas vara homosexuella kvinnor och män, bisexuella eller transpersoner. Uttrycken kan vara antipati, förakt, fördomar, aversion och hat.

Känner ni någon som är det eller är ni det själva?

Spana också in:


Axel_BJ: Homofobi avser negativa attityder, fientlighet och känslor mot homosexualitet, homosexuella, HBTQ-kultur och personer som identifierats eller antas vara homosexuella kvinnor och män, bisexuella eller transpersoner.
Fel. att hava negativ attityd mot HBTQ-kultur är inte homofobiskt, och att hava negativ attityd mot transpersoner är inte homofobiskt, det är transfobiskt.

politisk realist:
Eftersom COVID-19 har sitt ursprung hos kinesiska fladdermöss så har jag väldigt svårt att tro att viruset drabbar yngre homofober mer än andra i samma åldersgrupp som inte har andra underliggande sjukdomar. Ett hälsosamt och stärkande friluftsliv är nog det bästa för alla. GYM avrådes!  Tumme ned

Jag gymmar lika mycket men jag har försökt att vara mindre homofobisk. Då det är större chans att dö av corona om man är homofob