Forumet - Är du min möjligt potentiella soulmate?

Är du min möjligt potentiella soulmate?

783 1 14
Har i mitt 18-åriga liv aldrig haft någon riktig "bästis" eller "soulmate", och har kommit fram till att jag är en så kallad "perfekt medioker" människa. Hur fan hittar man någon annan som är sån?
Ta det "perfekta" med en nypa salt, jag är långt ifrån fulländad. Vad jag försöker säga är att jag är en person som inte specialiserar mig på någonting, utan snarare är en allt-i-allo figur.

(Varning: Följande stycke är orimligt blabber om mina intressen. Läs på eget bevåg.)
Mitt främsta intresse är gaming, men ägnar mig åt alla sorters kreativa hobbies ni kan tänka på- fotografering, digital art, scrapbooking, hobby-pyssel osv. Jag ägnar stor tid på YT, ser på let's plays men också på kanaler som Buzz Feed eller
Good Mythical Morning, och jag skrollar allt för mycket på 9gag. Jag ser på serier som Game of Thrones, Vikings, Rick & Morty och Gravity Falls- allt som faller mig i smaken, en ganska blandad godispåse ändå.

Men trots att jag har så många intressen så verkar det som att jag inte kan hitta någon därute som är lik mig, någon som jag "klickar" med. (Förtydligar bara att jag inte söker någon kärleksrelation- ha pojkvän.)

Någon som känner igen sig? Någon som vill diskutera och hjälpa en fellow ungdom i nöd? Känn er välkomna att skriva till mig om högt och lågt!

Tack för att du orkade läsa allt. (Eller så fuskade du... men jag ska försöka älska dig ändå.)

Inga kommentarer

Tråden har 14 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Sitter I en liknande sitts, och jag kan nog inte ge dig några råd! Folk som letar efter en "soulmate" kommer antagligen aldrig hitta en då vi fantiserar om rn kännsla som inte kan uppnås, alternativt har nostalgi om något vi kände som små. 

Det låter sjukt deppigt men det är inte så farligt, för det är bara vi själva som har för hög standard! Mitt tips är att hitta folk du kommer bra överänns med och försöker vara med dem. Om dessa mäniskor ser dig som en nära vän har du lyckats bra och har skaffat dig en kompis(although these people are obviously peasents whom doesn't deserve so much time, don't tell them that and enjoy them, because there's most likely nothing better)! Försök att även få in en rutin då du pratar med dem för annars är det lätt att ni inte blir tighta.

Jag gör själv detta och har nu tre "best friends" och ett par andra bra kompisar.

Att skaffa sig kompisar är inte lätt, men att försöka är en bra början!
Jag känner likadant som dig och har också gjort det sedan jag kan minnas. Jag har alltid passat in och fått vara med men jag har aldrig riktigt känt mig som en del av "gruppen". Jag tycker också om det mesta, allt från gaming, yt, serier till sport och musik. Annars teckning, kläder och mode etc. Jag är ganska social av mig och har alltid kunnat prata med alla, vilket har gjort att jag hoppar från grupp till grupp och aldrig har haft en riktig bästa vän.