Forumet - Är du ofta stressad samt hur hanterar du stress

Är du ofta stressad samt hur hanterar du stress

3888 1 55
Jag har funderat länge på varför jag aldrig är utvilad och varför jag kan somna när som helst, varför jag kan sova hur mycket som helst och varför jag vill sova hela tiden.

Jag har kommit fram till att det är för att jag ständigt är stressad och kan inte riktigt slappna av, även om jag nästan jämt sitter i min säng när jag är hemma.

Hur hanterar du stress? Hur gör du för att koppla av?

Är du ofta stressad?

Spana också in:

Är skitkänslig för stress, blir tokstressad och får ångest för minsta lilla. Löser genom att försöka ignorera eller andas. Och inte ta på mig fler uppgifter än jag står ut med. Får panikångest ibland och senast för några dagar sedan grät jag mer eller mindre oavbrutet i tre timmar. Så nog finns det folk som hanterar stress bärttre än jag, alltid
Paseo:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Ja, av skit saker, av allt, typ. Känner mest inombords. Hanterar med musik och cigg, i för stora doser, av både och. Typ 21 timmar musik och 42 cigg om dagen. Eller så försöker jag bli arg istället, men kan ej bli arg så fungerar sjukt dåligt.
Det bästa sättet för att stressa av är att stänga av datorn/tv:n/skita i mobilen osv. Klart att man blir stressad när man hela tiden ska vara tillgänglig samtidigt som man ska hålla koll på skolan/jobbet o sånt.

själv lyssnar jag på musik i min ensamhet för att koppla av.