Forumet - Är du orolig för att bli äldre?

Är du orolig för att bli äldre?

563 0 41

Spana också in:

Sonya:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Eller tja, det går till och från.. Var jätterädd för döden som 6-åring, gick runt och tänka på det hala dagarna osv.. Numera kommer tankarna tillbaka någon gång då och då, ibland känns döden jätteläskig, och ibland inte alls..

Hoppas det finns något typ av medvetande efter den iallafall! [sad]

Är mest döden jag är orolig för som sagt, att bli äldre ser jag endast som positivt, få lite skägg och bli manlig! [blush]
Sonya:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


ser fram emot de närmsta typ tio åren men sen när man e typ 30 tror jag ja kommer börja bli nojig. eller det beror på. om jag har det bra då så kommer ja nog inte bry mig men om man ännu inte haft e längre förhållande, inte barn osv så kommer jag nog bli jättenojig.

är nog väldigt nervös inför framtiden men är inte orolig för att bli äldre heller

sry för uppsatsen
Sonya:

Nej


Det kan knappast bli värre än vad det redan är, lr jo det kan det väl alltid. Men jag menar jag är ju redan beroende av persoanl nu, så det blir väl samma som att sitta på ålderdomshem, i frågan om att vara undergiven. Men den aspekten att folk skulle byta blöjor på en osv, stör mig faktiskt noll procent, är inte pryd. Se inte fram emot det =) lr har nån sån rar fetisch. Men man kan vänja sig vid det mesta, speciellt när man inte har något val. För vad vore alternativet.