Forumet - Är du rädd för att gå hem ensam på nätterna?

Är du rädd för att gå hem ensam på nätterna?

2858 0 46
Ungdomar i Växjö behöver inte längre vara rädda för att gå hem ensamma på nätterna. Joche Nilsson, som på dagarna jobbar som elevstödjare, startade för en månad sedan nätverket "Safe way home" och erbjuder nu promenadsällskap för ungdomar som exempelvis missat nattbussen hem.

– De flesta känner mig så vi går och snackar skit helt enkelt, vi tuggar på och så är vi hemma sen och har de lite problem så berättar de det också, säger Joche Nilsson till P4 Kronoberg.

Skulle du önska att något liknande fanns där du bor?

Spana också in:

André Vifot Haas:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


[blush] Är inte ute på nätterna.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sonya:

är inte rädd för mörkret. Bara om det är skog & sånt. Inte annars.


Jag är tvärt om. Skog och sådant känns lugnt och säkert. Ställen där det finns människor, typ städer, är läskigt.
André Vifot Haas:

Ja (Du röstade på detta alternativ)
16.0% (4 st)


är oftast lite full när jag går hem om nätterna. men är ändå rädd. de gångerna jag är nykter, usch då är jag ibland livrädd.

häromdagen när jag jag var påväg hem (klockan kvart över 10) passerade jag en kille. han var kanske 25/30 år. kände hur han stirrade på mig. jag fortsatte gå. precis när jag passerade honom frågade han: "kan du hjälpa mig med en sak?" trodde eller hoppades någonstans att han skulle fråga om vägen eller nått liknande.. jag svarade: "vadå?" han: "okej, jag ska gå rakt på sak, du får 500". blev skitarg och rädd på samma gång. usch, vilka idioter det finns.