Forumet - Är du rädd för polisen?

Är du rädd för polisen?

8328 2 81
I Göteborg har texten "Vem ringer du när det är polisen du är rädd för?" ploppat upp lite här och var på stadens gator. P4 Göteborg gav sig därför ut till två av stans gymnasieskolor och frågade 500 elever om de någon gång varit rädda för polisen.

Nästan en fjärdedel, 114 stycken, angav att de någon gång varit rädda för polisen. Det vanligaste tillfället är när de har sett polisen ingripa mot andra.

- De vill ju bara utöva makt, det är det de vill göra, säger Bror Oscar Yttring, 18 år, till P4 Göteborg.

Image

Är du rädd, eller har du någon gång varit rädd, för polisen?

Spana också in:

Tickstart:

dåra, du menar att alla kamphundar inte är elaka?[blush]


Om du menar pitbullblandningar så är de ju som alla andra hundar farliga om de är arga och bits, pitbulls har ju dessutom ett kraftigare bett än andra hundar och kända för att hålla fast vad som än händer. Men de är också väldigt kärleksfulla, lojala och trofasta som ras - bl a därför det går så lätt att träna dem till kamphundar. Vilket är hemskt och vidrigt. "Kamphund" är alltså ingen ras.
Jag brukade respektera polisen och deras jobb för samhället, tills en av mina vänner fick strippa och stå i kalsingar mitt på stan "för han såg misstänksam ut" Vilka jävla svin(han är typ arab). Sen har jag fått skit för jag hängde ute på kvällarna, och jag såg "kriminell ut"[cry]

Ps: alla kvinnlia poliser jag har träffat på är aggressiva utahelvete, tror det är så i hela landet

Btw inte för att detta har med den svenska polisen att göra har man ju sett på cops haha, snacka om över the line våld dom poliserna kör med.

Jävla skit svarade inte frågan, Nej jag är inte rädd för dem, jag är rädd för vårat fucked up lagsystem som bara är bra om man är mördare, pedofil elr rånare