Forumet - Är Du sosse eller Högern ?

Är Du sosse eller Högern ?

3827 1 31

Spana också in:

passaro:

Känns dumt att skriva felaktigheter för syftets skull.


Syftet var: "Med ordet "sosse" menar du antagligen det socialdemokratiska partiet, eftersom detta är den vedertagna benämningen, och då är det konstigt att det andra alternativet är högern, som inte är ett parti."

Om sedan socialdemokraterna bedriver en socialistisk politik i nuläget hörde inte till sakfrågan egentligen, eftersom jag mest bara ville peka på att frågan var konstigt formulerad och därför svår att svara på.
mynona:

- men det finns inget parti som heter högern.


ehm, men så här va: man kan ju tolka det som så att han frågade åt vilket håll man lutar mest åt. Dvs, antingen lite åt höger.. eller lite åt de som de flesta förknippar med "att vara sosse". anser man sig tillhöra något annat, så behöver man kanske inte rösta i denna s.k. poll?!

ibland behöver man inte skriva värsta utläggningen om huruvida människor skriver/formulerar sig fel. så jävla kul är det väl ändå inte? jag tror liksom att personen fattar att det finns fler än 2 partier. sluta dumförklara folk, tack!!
mynona:

Det finns väl fler alternativ än de två? Tack och lov är Sverige ingen tvåpartistat. Om du med sosse menar socialdemokrat så är det ett parti - men inte det enda socialistiska partiet - men det finns inget parti som heter högern.


Det finns inget majoritets parti. Däremot två sidor, vars åsikter är ofta kompromissade.

Sedan så är två alternativ enklare än 8.