Forumet - Är du vegetarian,vegan eller köttätare?

Är du vegetarian,vegan eller köttätare?

5561 0 91

Spana också in:

Äter fisk och har ibland ätit kött trots att det känns hemskt. Det är ju dock himla ohälsosamt och oetiskt så det bara visslar om det. Dock kommer jag ju inte ifrån att vara konsument eftersom jag försörjer en äkta karnivor. Funderade häromdagen på om jag tyckte att det var etiskt att ha katt eftersom de måste ha kött. Kom fram till att det alltid kommer att finnas idioter som inte kastrerar sina katter och därmed alltid kommer att finnas katter som behöver hem, så jag behöver ej ta ställning till det. 
Äter både kött-, fisk- och fågel, bröd och dricker mjölk och enormt mycket grönsaker i form av potatis. Ja, jag vet att inte alla klassar potatis som grönsak. Dessutom äter jag mycket lök och även den är väl tveksam om den är en grönsak.

Så jag får kalla mig allätare. Skulle dock ALDRIG OBS ALDRIG avstå från mitt många gånger köttfrosseri. Tumme upp

stoner: Och du saknar inte en god köttfärssås/pastasås baserad på blandfärs, grillad kyckling eller grillade revben, lagom stekt och kryddad entrecote eller en smaskig helstekt välkryddad fläskfilé?
Faktiskt inte, det finns fina substitut med lika egenskaper! :) Marinaden är nyckeln till en god veg-biff precis som den är till kött.

A: Faktiskt inte, det finns fina substitut med lika egenskaper! :) Marinaden är nyckeln till en god veg-biff precis som den är till kött.
Att det "finns" substitut kan jag tänka mig men kan verkligen dessa ersättningsprodukter ersätta köttet både vad beträffar smak och tuggmotstån/tuggkänsla?


Ruttenfisk: Finns som S3ON sa bra ersättningar till det,
Är S3ON tillbaka? Han avslutade sitt konto för några månader sedan!??

Ruttenfisk: det enda jag skulle säga att jag saknar är typ leverbiff, leverpastej och falukorv
Eller en god macka med en tjock ostskiva på eller en häftig rökt korvskiva och ett glas iskall "röd" mjölk?

stoner: Är S3ON tillbaka? Han avslutade sitt konto för några månader sedan!??
Oskyldig


stoner: Eller en god macka med en tjock ostskiva på eller en häftig rökt korvskiva och ett glas iskall "röd" mjölk?
Falukorv och leverpastej är som sagt de enda påläggen jag saknar, annat kan jag klara mig utan. Sen vet jag inte riktigt vilken mjölk du syftar på när du säger "röd", här är iaf röd mjölk = mellanmjölk.