Forumet - Är EF okej?

Är EF okej?

1042 0 13

Spana också in:

Sillsallad:

Jag har precis bokat en resa till Tyskland med EF och råkade sen se Uppdrag Granskning om just detta. Är det någon som har åkt med dem? Hur är det? Behöver man oroa sig?


EF har tidigare haft väldigt många anmälningar till KO på sig. Hur det är i dagsläget kan jag inte svara på.
Såg också Uppdrag Granskning. Har varit på två språkresos med ef, en i england och en i tyskland (vart ska du förresten?) Och jag var jättenöjd, framför allt med den andra. Men att man blir som en del av familjen när du bor i värdfamilj är bara bullshit.
Tycker inte att det är så konstigt att många super när de är på språkresor men det är faktiskt upp till var och en. Ledarna kan inte agera poliser och förfölja alla elever som hökar. Det funkar inte så.
Så mitt tips är: oroa dig inte. Många av de problem som togs upp i Uppdrag Granskning berörde EF High School Year, under ett helt år hinner helt andra problem uppstå än under en tre(två-)veckors period!
EF är bra, dock kan de nog vara lite slappa med o kolla upp värdfamiljer.. En del familjer (i Nice iaf, haha) var kvinnor som serverade lite mat och bara ville åt pengarna de fick ;) men det gjorde ju inte de som bodde hos dem så mkt, de kunde ju festa galet ist...

Kan rekommendera EF. Kör på dem!