Forumet - Är 1GB för lite för surf per månad?

Är 1GB för lite för surf per månad?

4094 0 6

Tänkte skaffa mig en iphone 4 och det står att det ingår 1gb surf per månad och det låter rätt lite eftersom jag surfar väääldigt mycket och lyssnar på spotify. Hur många timmar kan man streama på 1gb per dag? Tycker ni det är för lite? Hur mycket gör ni av med per dag/månad? Glad


Sonya: Hur mycket gör ni av med per dag/månad?

Jag gör knappt av med 1GB/mån oftast.
Då surfar jag oftast på Facebook, Instagram, UM och en del andra appar varje dag. Inte alltid via mobilens surf utan även via Wi-Fi. Men är jag ute och reser så blir det mobilens surf och då brukar det gå åt lite mer.
Spotify har jag laddat ner dem listorna jag vill ha till mobilen så slipper man slösa på surf på det. Bara att ladda ner dem via Wi-Fi så blir det perfekt. Sen måste man logga in lite snabbt varje månad på det för att det ska fungera.

Spana också in:


Sonya: Tänkte skaffa mig en iphone 4 och det står att det ingår 1gb surf per månad och det låter rätt lite eftersom jag surfar väääldigt mycket och lyssnar på spotify. Hur många timmar kan man streama på 1gb per dag? Tycker ni det är för lite? Hur mycket gör ni av med per dag/månad?
Om du laddar ner dina spellistor till telefonen (du kan ställa in så att de synkas varje gång du har tillgång till Wifi, så att listorna hålls uppdaterade) så kan du nog klara dig på 1GB.