Forumet - Är feminism i själva verket satanism?

Är feminism i själva verket satanism?

1112 0 11
Är det någon mer än jag som ser kopplingar mellan feminismen och satanismen? Vi har här två olika kategorier men är de verkligen så olika varandra?

Både feminismen och satanismen värdesätter kvinnan högt, nästan som en dyrkan. Sedan så har vi det här med hatet mot kyrkan som båda grupperna verkar syssla flitigt med. Hur många gånger har vi inte sett halvnakna feminister storma kyrkor och liknande? Vilket leder oss in i nästa argument, som är egoismen och självcentreringen som båda grupper har nästan som central ”lära”.
Mitt sista argument för att det skulle kunna vara så att feminismen är starkt kopplad till, eller till och med bygger på satanismen, är för att förvånansvärt många kända och ledande feminister i modern tid faktiskt erkänner sig själva som satanister.

Det tragiska här är bara att det verkar finnas en stor grupp inom feminismen som säkert inte har en aning om detta utan bara följer strömmen och påtryckningarna ifrån andra feminister, samt i tron om att de gör något gott i jämställdhetens namn (Sverige är redan jämndställd hallå). Dock är min åsikt här att feminism och jämställdhet är två vitt skilda saker. De flesta i Sverige är ju för kvinnans och mannens lika värde m.m men få skulle skriva sitt namn under på den här extrema feminismen som vi dock ser så mycket av i media.

Vad tror ni? Det är bara en tanke som har slagit mig.

Spana också in: