Forumet - Är för blyg för att hitta någon :(

Är för blyg för att hitta någon :(

6062 3 34

Spana också in:

Jag har tänkt över saken, det härarrow-10x10.png att folk känner sig blyga. Jag själv är blyg, säger inte så mycket utan för det mesta bara håller med dem jag umgås med om saker o ting. Tar väldigt sällan egna insiativ osv. 

Jag tror att skulle man ser till att "de blyg" på något sätt träffas så kan man snacka om va tusan som helst. De jag menar är att t ex i skolan som jag går för tillfället, där finns det en roll man ska ha. Den härarrow-10x10.png rollen är svår att bryta speciellt när man har varit i den här rollen väldigt länge.  Jag byte skola och börja därför två veckor efter alla andra. Grupperna var redan fixade så man hängde med lite olika grupper i början. Kändes inte som man passa in riktigt :(. Blev lite så att man blev tystlåten för man inte hörde hemma någonstans och så.   

Familjeproblem och att jag är olyckligt kär i en tjej har inte hjälp direkt kan man ju säga. Men nu har jag hittat ett skönt gäng att umgås med, det är härligt men lite tystlåten är man allt fortfarande. Skulle tro att det blir lätt så när man är ny i ett gäng. 

Mitt liv i korthet :) Men som sagt att de personer som känner att de är blyga, varför inte bestämma tid, plats och träffas. Är säger på att det knappast kan skada, utan bara göra saken bättre ;) 


Tjohej:
 För att bli medlemarrow-10x10.png krävs det att man utövar en ritual där du uttalar en helig ed och avger speciella löften. Du ska bära något gammalt, något nytt. Något blått och något brunt. Samt medta blod från en oskuld.
Vilka krav du ställer på mig. Jag som trodde att det bara va att gå med :( Något gammal och nytt är jag helt säker på att jag har. De tre övriga sakerna kan jag ordna ifall du ger mig lite tid ;) Skämt o sido.