Forumet - Är folk verkligen så inkompetenta? På riktigt?

Är folk verkligen så inkompetenta? På riktigt?

1330 0 88
Hej.

Häromdagen var jag ute och gick med en skolkamrat, och när jag tagit mig ett tuggummi närmade jag mig en papperskorg för att slänga tillhörande papper. Skolkamraten utbrast då något i stil med "Är du mammas flicka, eller? Varför slänger du det?"
Tidigare, på en historielektion, har en pojke i klassen föreslagit att vi helt borde avskaffa gevär o.dyl. och endast använda oss av kärnvapen, "för att det är bättre".
Idag hade vi en föreläsning om den sk. obekväma sanningen, och när vi såg över hur folk i klassen planerar att förebygga problemet berättade en ung man
"Jag tänker inte göra nånting. Tror man jag orkar?"
och en stor del av klassen skrattade åt hans svar. Det gjorde även läraren.

Nu undrar jag om det finns någon som på allvar tycker att det är coolt att skräpa ned och liknande som innebär att förstöra miljön.
Jag har aldrig varit någon miljökämpe riktigt, men till och med jag kan tänka mig att anstränga mig lite mer för att förstöra lite mindre. Typ dricka miljömärkt mjölk och resa på min bakdel istället för att ta bilen överallt.

Vad tycker ni?
Tycker ni att det är töntigt att göra en ansats för att hjälpa miljön?
Tänker ni göra något för att förebygga saker i stil med eventuella globala uppvärmningar, brister i ozonlagret, etc, som till exempel att sortera era sopor?

Diskutera.

Spana också in:

overdose delusion:

Nu undrar jag om det finns någon som på allvar tycker att det är coolt att skräpa ned och liknande som innebär att förstöra miljön.


Titta ut genom fönstret, uppenbarligen tycker många att det är helt ok att slänga skit på marken för det är skräp överallt.