Forumet - Är han blyg eller bara ointresserad`?

Är han blyg eller bara ointresserad`?

1308 0 19
Hej! jo, för typ två månader sen så träffade jag en kille via en gemensam vän som bestämde sig för att pimpa ihop oss, vi sågs några gånger, kollade på film, jag sov där någon gång på fyllan och vi hade sex en gång, men han skulle flytta till norge inom en månad så jag visste ju att det inte skulle bli mer. Men nu har den här jäveln flyttat tillbaka, vi har pratat litegrann när han var i norge via facebook åså, och jag var den första han skrev till igen när han helt plötsligt flyttade hem, och då vi har gemensamma vänner så träffades vi häromdagen och spelade sällskapsspel(haha?) fast det hände inget då, förvisso var jag onykter och inte han. Men hur fan visar man intresse? Så längesen jag häll på med sånt här då jag var i förhållande ganska länge. Hur tyder man intressesignlaer och hur kan jag visa att jag är intresserad utan att vara för på? Fattar inte att jag blivit så feg, var verkligen inte sån här innan och jag vet att jag ser bra ut och allt sånt, ändå blir jag så jävla feg så jag fått för mig att han hatar mig och vågar inte ens skriva hej på msn ;S dessutom vet jag att han inte är den flörtiga typen, så aa. MEN HJÄLP MIG, borde jag våga visa intresse och i så fall hur? KRÄÄM

Spana också in:

hejsajag:

jag vill men jag är så jävla brutalt rädd att få ett nej, vet inte varför?! har la fått för dåligt självförtroende eller nåt, men det går verkligen inte


Alla blir brända nån gång, det är ej hela världen. Vill han inte så får han ju skylla sig själv pga du vet ju vad han går misste om. Ta det som en kvinna med rak rygg och gå vidare om du får nobben.
Kan ju hända att han är blyg lr osäker på vad han vill lr w/e så var ej för påflugen. Var lite casual näru frågar och visa att det är ok om han ej vill och vänta på att han ska ta lite initiativ om han inte säger blankt Nej, men ändå inte kan/vill just den dagen du föreslår.
Miceparade:

Kan ju hända att han är blyg lr osäker på vad han vill lr w/e så var ej för påflugen. Var lite casual näru frågar och visa att det är ok om han ej vill och vänta på att han ska ta lite initiativ om han inte säger blankt Nej, men ändå inte kan/vill just den dagen du föreslår.


jag vet, men det känns så dumt på något sätt? Kan liksom inte förklara, men jag vågar inte ta ett sånt steg när jag inte vet om han är intresserad
Beror på hur han är som person...
Om han är som mig, så ska du inte gå fram och säga rakt ut vad du känner, och heller inte visa intresse för snabbt och för uppenbart (Jag älskar jakten på tjejer, men när jag väl är där så pallar jag inte mer xD).

Så kolla på honom en ANING mer än vad du gör mot andra killar osv. sånna små saker som bara visar riktigt smått att det finns nåt där.
Och ju närmare han går mot dig, desto närmare går du mot honom [cute]

Good luck :D