Forumet - Är han eller är han inte?

Är han eller är han inte?

311 0 9
För ett tag sen, kanske för en och en halv månad sen så mötte jag en jättefin kille som går på samma skola som mig. Vi har chattat ganska mycket på facebook och så byter vi några ord på skolan lite då och då. Vi har även suttit med varandra på bussen en gång och det gick jättebra, senare så har vi inte gjort det eftersom han har suttit med någon annan eller så har någon annan suttit bredvid mig.

I matsalen så brukar vi kasta blickar och min kompis har även berättat att för en vecka sen på en dag då jag hade varit lite, nedstämd kan vi säga så hade jag pratat om mitt problem med han och då hade han tydligen gått till min korridor nästa dag och 'kollat runt' lite efter mig. Han hade dessutom sätt ganska ledsen ut.

Idag innan han steg av bussen så rufsade han om mitt hår och log. Ibland känns det nästan som att han vill sitta bredvid mig och prata med mig lika mycket som jag vill vara nära han. Jag vet inte riktigt. För ibland ger han ju sådana där signaler som kan tyda på att han är intresserad, och vid vissa andra tillfällen inte lika mycket.

Så, någon som tror sig veta om han är det eller inte?
Kan även säga att han är två år äldre än mig.

Spana också in: