Forumet - Är han för gammal?

Är han för gammal?

5696 0 112
Har hittat en underbar kille som är trevlig och fin på alla sätt och vis. Men det finns en hake, jag är 16 och han är 27.
Jag vet att han gillar mig också men är osäker pga. min låga ålder, själv är jag inte heller särskilt övertygad om att det är så himla lämpligt med skillnaden på 11 år. Men samtidigt så vill jag ha honom.
Någon som kan komma med en åsikt, bör jag försöka övertyga honom om att det inte alls är fel med så pass hög ålderskillnad? Eller ska jag släppa honom helt? Grubblar mig sjuk över detta.

Tack på förhand.

Spana också in:

Skärp er för helvete, om de är kära ska de vara tillsammans. Vilken reell skillnad gör de elva åren? På vilket sätt påverkar det deras relation? Den enda signifikansen åldern har är en moralisk signifikans. Och den sitter bara i era huvuden.

SUKOF:

Jag är själv tillsammans med en 27 åring, jag är å andra sidan 18. Bara 9 år.


Du är två år äldre, vad är det som utmärker dig som så mycket mer mogen?
jonnaponna:

är osäker pga. min låga ålder, själv är jag inte heller särskilt övertygad om att det är så himla lämpligt med skillnaden på 11 år


Om du själv tvekar ska du inte gå vidare.

jonnaponna:

Eller ska jag släppa honom helt?


Ja. Jag är ganska säker på att det där kommer skada dig betydligt mer än gynna dig. Det kommer snart en ny.
Budolicious:

kastar bävrar i trähus


XD [love]

Det känns inte som att man är mogen för ett sådant förhållande som en 27-åring förhoppningsvis är ute efter när man är 16. Jag säger inte att man ska vara väldigt superseriösa men det känns lite utnyttjande av 27-åringen om förhållandet inte skulle vara det.

Fast samtidigt ska man ju leva sitt liv som man vill.
Fjortistjejer som pratar om att det är mognaden som spelar roll ..yeeez ..så det är okej om en efterbliven 27-åring är tillsammans med en 16-åring just för att dem ligger på sama intellektuella plan?

27-åringar har inget mer att hämta från ett förhållande med en vanlig 16-åring än sexet.