Forumet - Är han intresserad?

Är han intresserad?

172 0 18
Jag träffade en kille på krogen för drygt en månad sedan. Jag har vetat vem han har varit i många år, då han är en gammal klasskompis till min bror. Vi hade iallafall jättetrevligt och det slutade med att han sov över hos mig. Vi gjorde ingenting, utan bara sov. På morgonen låg vi bara och pratade och hade det rätt gött.

Efter tre veckor la han till mig spontant på bilddagboken utan att jag fattade att det var han då han varken hade bilder eller någon info som tyder på att det var han. Skrev då till han på Facebook och det visade sig vara han.

Förra helgen stötte jag på honom igen på krogen och det slutade med att jag följde honom hem. Vi lyssnade på musik, och sen gick vi bara och la oss. Jag höll om honom en stund, men ingenting mer. Vissa signaler tyder på att han verkar intresserad. Iallafall på något sätt, men jag får typ hjärnsläpp

Nu tror jag att jag börjar bli intresserad av honom, men jag vågar fasen inte höra av mig. Vill verkligen inte vara för på och skrämma bort honom. Jag har inte hans nummer, men vi är vänner på fb och han är inne rätt mycket ändå. Vad tyder egentligen på om han verkar intresserad? Kan det vara så att han möjligtvis kan vara intresserad men inte hör av sig? Jag har ingen aning. Diskutera gärna.

Spana också in:

Panda:

Han är helt klart intresserad och NEJ du har inte gjort tillräckligt för att visa att du är det. Säg det till honom rakt ut! Blir mycket lättare så.
Tycker du ska ta å kontakta honom på fb. Det kommer han att uppskatta.


Ja, men då ska jag ta och göra det. Han har ändå gjort/sagt saker som tyder på att han verkar intresserad. Iallafall lite. Han verkar dock väldigt osocial med dom flesta, iallafall när det gäller internet. Men jag ger det ett försök!
salka:

Vad tyder egentligen på om han verkar intresserad?


Alltså, att han bara ville sova med dig tycker jag tyder på att han verkar vara intresserad. Annars hade han antagligen velat ligga på en gång... (om man nu ska generalisera)

salka:

Kan det vara så att han möjligtvis kan vara intresserad men inte hör av sig?


Han kanske är lite blyg, eller som du, rädd att vara "för på".
Spontant skulle jag säga att det helt klart är nåt på gång, och han väntar nog på att du ska höra av dig. Gör det! Skriv på Facebook och fråga om ni ska ses, typ kolla en film eller nåt [smile]
Jag skrev till honom på facebook. Han svarade med korta svar. Ställde någon fråga ibland, men det var väl jag som höll det hela uppe. Blä, jag blir bara osäker och är beredd att lägga ner. Han är nog inte intresserad ändå, och om han nu är det får han väl skriva.