Forumet - Är han intresserad av mig?

Är han intresserad av mig?

3106 0 11

Hejsan! Jag är kär i en kille i min skola. Jag har aldrig snackat med honom tidigare men samma dag som vi fick jullov så skrev jag till honom på kik och fick svar, vi snackade i flera dagar. Men så innan nyår så skrev han inte tillbaka men sen efter någon dag sa han att hans telefon var sönder och att han hade en reserv så vi fortsatte snacka. Men veckan innan skolan börja så prata jag med honom men jag fick aldrig svar (han har inte läst det ännu, men det har sänts till honom) mera och vi var mitt i en konversation. Jag skrev till honom på facebook men chatten min vill inte fungera när jag ska skicka till vissa och han är förstås en av dem det inte vill fungera med. 

Vi började skolan den här veckan och jag har totalt undvikit/få ögonkontakt och så med honom eftersom det är pinsamt för mig, enligt mina vänner så har han kollat på mig, men om han nu kollar och verkar intresserad varför skriver han inte tillbaka på kik eller kommer fram till mig i skolan och typ pratar.  Jag tycker att han borde ta nästa steg eftersom jag nu skrev till honom, om han nu är intresserad eller om telefonen hans är sönder så kan han ju åtminstone säga det till mig. 

Jag och min kompis skaffade oss en "fejk" kik igår för att kunna skriva till honom och se om "hon" skulle få svar, men det har "hon" inte och han har inte öppnat kikappen då det är ett svagt D på meddelandet (alltså skickat men inte helt). Så antingen har han problem med kik eller så är han inte intresserad i mig. Blir tokig för jag är riktigt kär i honom, när jag ser och tänker på honom så ler jag.

Någon som varit i en liknande sits? Råd?


Senast ändrad 11 Jan 2014, 21:45 av Exner

Spana också in:

Om han kollar så är det ju ett tecken på att han söker efter ögonkontakt. Hälsa bara? Hur svårt kan det vara? Eller le om du inte vågar hälsa men jag menar ni börjar väl bli kompisar. Tycker du ska ta steget annars kanske du ångrar dig sen. Kör påååå. Lycka till. :)