Forumet - Är han intresserad + hur ska jag visa att jag e det?

Är han intresserad + hur ska jag visa att jag e det?

2249 1 17
Hejhej:)
Jag har ett problem. För två veckor sedan började jag första ring i gymnasiet. Redan nu börjar jag få känslor för en kille i min klass. Grejen är den att jag är sämst på att tolka signaler osv och jag har aldrig heller haft ett enda förhållande. Den enda gången jag verkar lyckas är på fyllan, men då är det aldrig känslor inblandat. Förövrigt är jag jävligt blyg när jag inte känner någon, så jag vet inte hur jag ska ta kontakt. Dessutom blev jag sjukt dissad i högstadiet av en kille så jag är rädd att det blir så igen.
I den vår klass känner alla varandra från början, förutom jag och en till tjej som kommer från en annan kommun. Så den här killen har varit jättegullig mot mig. Han säger jämt hejdå och mitt namn, och bara till mig när jag går hem, han sätter sig bredvid mig om vi sitter några stycken vid ett bord och då liksom lutar han sitt ben mot mitt.
Så borde jag tolka det som att han är intresserad? Och hur ska jag isåfall besvara det? Jag är så sjukt blyg och vågar inte fråga om han vill ses för tänk om han berättar för typ alla i klassen..
Egentligen skulle jag vilja ta initiativ på en framtida klassfest men jag blir så oseriös när jag har druckit och nu så vill jag ju att det ska bli nåt mer än ett fylleragg.
Vad ska jag göra? :)

Spana också in:

han vill nog åtminstone bli vän med dig.
fortsätt i den takt ni har nu och se vad som händer när ni vet lite mer om varandra. prata när ni sitter vid samma bord och liknande. han kanske inte är lika blyg som du och frågar dig om du vill ses?

alkohol låter inte så värt om du vill ha något långvarigt (syftar på vänskap också) var bara som du är, säg och gör det som känns bra. kram på dig! <3
Vi brukar prata när vi sitter vid samma bord, men han är inte alls lika blyg som jag är. Tvärtom. Han är jättesocial. Men det kanske är för tidigt att fråga honom om han vill ses.

Ja, lite så tänkte jag också, fast jag vet att typ alla säger att jag är roligare och schystare när jag dricker så vill jag ju hellre visa honom den sidan än mig själv, för tänk om han inte gillar att jag är blyg osv.

Men tack <3