Forumet - Är han intresserad? Killar(&tjejer)?

Är han intresserad? Killar(&tjejer)?

4480 0 54
Ja det är så här :);
En kille i skolan har sedan ett tag gett mig blickar och ni vet "det där" leendet (något som han inte gjort innan). Vi har snackat några gånger och han tar inte kontakt utan det är jag som börjar snacka(jag är sån bara) med honom , men han öppnar sig för mig när vi väl snackar.
Han verkar lite blyg men han hänger nära mig, ler jättemycket åt mig hela tiden osv. Han är jättesöt och efter att ha pratat med honom verkar han vara en väldigt skön och snäll kille.
Jag har varit väldigt förvirrad vad han vill då han inte tar kontakt men ändå verkar gilla mig med blickar, leenden osv och då jag känt att jag har blivit mer och mer kär i honom ju mer jag tänker på honom(han har ett utseende som är i min smak, är snäll och har en härlig dialekt bl.a.), så idag frågade jag honom om han var intresserad.
Han frågade "av vad? :)" och jag sa "av mig. :)" Nu kommer det jobbiga! Han svarade då "Ja och nej. Jag har inte bestämt mig".
Dåligt svar eller vad.
Om han hade gillat mig men inte kände att han kände mig tillräckligt bra för att veta om han ville bli tillsammans med mig, hade han antagligen sagt mer "ja kanske", men nu förstår inte jag vad han menar med "nej":et. :(
Hur kan både vara och inte vara intresserad av någon samtidigt? Försökte han bara säga nej på ett fint sätt så att han senare kan säga att han har bestämt sig för att han inte är intresserad?

OCH (speciellt till er killar):
Skulle du uttrycka det så här om en tjej frågade dig och du inte visste om du ville bli tillsammans med henne?
Skulle du berätta för tjejen om du inte var intresserad det när du hade bestämt dig?
Tack på förhand.

Spana också in:

S3ON:

Du kanske ska ta ett steg längre ?


LÄNGRE? Ska han inte göra NÅGOT?? Jag pratar med honom, hälsar, frågar om han är intresserad och visar på så sätt att jag är det.
Han har inte något sätt muntligt visat att han vill ha mig. Känns lite som att överfalla honom + att jag har ingen aning vad han känner för mig.[n][tard]
ceka92:

LÄNGRE? Ska han inte göra NÅGOT?? Jag pratar med honom, hälsar, frågar om han är intresserad och visar på så sätt att jag är det.
Han har inte något sätt muntligt visat att han vill ha mig. Känns lite som att överfalla honom + att jag har ingen aning vad han känner för mig.


Våga chansa nu, annars kan det rinna ut i sanden [no-no] Fråga om ni ska hitta på något någon dag [bigsmile]
ChippN:

Våga chansa nu, annars kan det rinna ut i sanden [no-no] Fråga om ni ska hitta på något någon dag [bigsmile]


Du har rätt, han kanske tappar intresset.
Jag har modet och har tänkt att föreslå att han kunde lära känna mig och jag jag lärde känna honom på riktigt genom att gå ut.(och då hoppas att han gillar mig). MEN varför måste han vara så jävla jobbig??[sad][mad][shake]
Kan han inte bara säga vad han tycker?...[crazy]
Ibland tar killar inte intiativet, och det här är två alternativ: att han är för blyg för att våga säga att han är intresserad av direkt (du har ju inte vågar säga det själv rakt ut, även om han borde fatta hintarna. [wink] eller att han är osäker. i vilket fall borde du fråga om han vill hitta på något någon dag. eller berätta hur du känner och se hur han reagerar