Forumet - Är han kär i mig?

Är han kär i mig?

448 0 3
Tja allihopa!

Nu är det såhär att jag är en smågalen tjej på 13 somrar. Men det var inte det vi skulle prata om.
Jag går i en parkourgrupp, där åldrarna är mellan 13-15 år. Och det är en kille som jag har börjat gilla väldigt mycket.. Frågan är bara då om han gillar mig med? Eller hur jag ska bli vän med han.
För idag på parkourlektionen så upptäckte min tränare att jag har utvecklat en ätstörning när jag skakade och höll på att svimma. Och den här killen då var jätteorolig och frågade om jag mådde bra. Och i och med detta fick jag inte vara med hela lektionen, bara på dem lättare övningarna. Så när resten av gruppen sprang runt så satt jag ner och pratade med min tränare. Och alla var helt slut och killen "fick en hjärtinfarkt", så jag erbjöd mig att hämta vatten till alla. Och killen blev jätteglad och varje gång jag gav honom vatten smekte han min hand. Snacka om fjärilar i magen. Dessutom så hjälpte han mig med franskan och min kompis sa att han stirrade på mig hela tiden.

Men jag har väldigt svårt att tro att han skulle kunna gilla mig. Jag menar, han är en snygg och lugn kille som går i nian. Och jag är ful och väldigt hyperaktiv och jag är två år yngre.

Är det nån som har något tips eller tankar? För jag har ungefär ett halvår på mig att göra något innan han börjar på gymnasiet. Hjälp?

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Du ska inte tänka så mycket.

Du ska göra det du vill säga, lätta på ditt hjärta, du kommer antagligen ha ångest om du inte lättar ditt hjärta innan han försvinner..Våga! Ge honom en diskret, kanske anonym lapp.. Ge honom ditt nummer på en lapp och se om han smsar dig, obs skriv ditt namn på lappen så han vet att det är du :)