Forumet - Är han psykiskt sjuk? Mobbare

Är han psykiskt sjuk? Mobbare

1286 0 19
Okej, det här kanske är fel forum men som sagt, killen mobbar och misshandlar andra så då tyckte jag att det här iaf. till viss del är rätt forum. Kanske mer psykologi eg. men whatever.

Den här snubben R****** M******* H***** är iaf. en helt klart väldigt "stabil" snubbe, han är helt jävla besatt av våld asså, han blev avstängd från sin förra skola för att han bråkade så jävla mycket, det här är ett axplock av vad han gjorde:

smällde till en lärare

jagade en snubbe i korridoren med bandyklubba

slängde in en snubbe med huvudet före i elementet

gick bärsärkargång i korridoren och hade ner asmycket saker

försökte strypa ihjäl en snubbe han höll på att mobba i den skolan som redan blev förföljd av rasister

osv. ofc.

Den här snubben har iaf. vid ett tillfälle försökt strypa mig till döds bara för att följande scenario uppstod en gång, det här är verkligen kul:

Jag satt och glodde på en Dead Rising video där gubben man styr går lös med en motorsåg, då kommer han fram till mig och säger till mig helt utan anledning att jag skulle vara sjuk, då ger jag han fingret vilket leder till att jag får en smäll av han, då smäller jag till han, då dampar horungen rejält och försöker strypa mig till döds, sen kommer han och klagar och säger att han hade en anledning att vara arg på mig, LOL!

En annan gång med "företaget" (fråga inte) då jag var med smällde han till en i personalen för nån grej, vet inte varför. Och ja, det var på detta företag jag blev utsatt för hans patetiska mordförsök om nån undrar.

Den här snubben har f.ö. gått till skolan med jaktkniv förut[bigsmile] gissa om dom garvade då[crazy]

Iaf., vad tror ni? Är han psykopat eller bara en patetisk loser? Skriv vad ni har att bjuda på.[crazy]

__

Spana också in:

DeathOrGlory:

Du kanske inte borde bråkat med den killen.


för det första hade han ingen som helst anledning att gå på mig, klart som fan att jag blev irriterad då när han gjorde det. för det andra, finns det nån som inte blir sur av en sån sak? ja menar, vad hade du själv gjort? har så jävla stor lust att avrätta den där jävla Asperger dåren asså, nån som vet vem den här snubben är btw? Rickard Håårdh heter psykfallet om det ringer nån klocka.
Paulus Af Tarsus:

Han kanske hade en dålig dag?


det kan jag nästan garantera, kommer ej ihåg vad han sa den dagen men jag har för mig att det varit bråk i skolan igen, men det är i vilket fall som helst ingen ursäkt för att börja gå på folk helt oprovocerat. om f.ö. alla mördare skulle skylla på att dom hade haft en dålig dag och få gå fria för det, då skulle inte jordens befolkning finnas mycket längre till.[wink] en jävla dumjävel är han hursomhelst, jävla Mickey Knox wannabe typ.