Forumet - Är helt jävla skärrad!!!1 [cry][cry]

Är helt jävla skärrad!!!1 [cry][cry]

2849 0 26
Tidigare idag köpte jag en gammal VHS-film (på en second hand-affär) som jag hade tänkt titta på nu när jag skulle gå och lägga mig. När jag öppnade fodralet märkte jag att det låg en massa små konstiga grejer i det, men jag kunde inte riktigt urskilja vad det var för något. När jag gick till skrivbordet och riktade skrivbordslampan mot fodralet såg jag vad jag tror är LÖSS!!!1 Jag höll (håller) på att dö.

Och det är inte bara en eller två stycken, det är minst ett tiotal och en del var dessutom jävligt feta. Jag tror knappast att de hamnat där av sig själva (i ett förslutet filmfodral) och så vitt jag vet rör sig inte löss i flock så att det dessutom skulle finnas så många i ett och samma föremål ter sig osannolikt såvida inte varenda kvadrat centimeter av den förre ägarens hem var täckt av löss. Alltså är det någon sjuk jävla jävel som planterat en jävla massa löss i ett jävla filmfodral som de sedan ger bort till välgörenhet.

ÅÅÅHHHhh, det kliar och sticks på hela kroppen. Vet inte hur jag ska kunna somna nu. [sad][sad][sad]

Spana också in:

Kablash__:

Kan man ens se dom? :<


Jo, det kan man. Är ganska säker på att det var löss för jag vet inga andra skadedjur (eller insekter eller skalbaggar) som ser ut som det jag såg. Fast de var ovanligt stora för att vara löss.

Kanske kan posta bilder imorgon (när jag har fått min mor att gå ut och hämta filmen som ligger i en plastpåse på balkongen) så kan ni hjälpa mig att avgöra!
isola:

Ågud! Samla ihop dem i en påse och gå tillbaka till affären med dem och säg dem att de ska sanera alltalltallt [cry][cry]


Det var min första tanke, men jag antar att de skulle ba "Det här är inte Louis Vuitton[confused]". Såvitt jag vet har dem ingen skyldighet att sanera och de kan inte ställas till svars för att man fått med sig skadedjur [sad]