Forumet - är i chock

är i chock

173 0 2

jag är verkligen i chock just nu. Min familj har alltid varit perfekt, och jag har sån himla bra relation med min mamma. Jag är ensam barn. Min mobil funkar inte för tillfället så tänkte använda mammas gamla så länge, där hittar jag saker som jag inte alls vill se. Massa sms med en kille. Hann inte läsa allt eftersom jag fick panik och raderade det så fort som möjligt. Men det sista smsen såg ut ungefär :

han: vet inte om jag vågar lita på dig efter allt du sagt. men du vet att du är den enda för mig
mamma: du kan alltid lita på mig. du är den enda för mig ju.

Lite smått lulliga sms. Dom är från datumen när hon var på utlandssemeter i Thailand. Han hette också "jonas thailand" som kontakt (inte det riktiga namnet).
Jag fick panik, ringde henne (hon var ute och gick) och sa att vi ska prata NU. Var helt knäckt. Vi pratade om det länge. Hon sa att hon tillochmed hade glömt det, att det var en liten flört under utlandsresan (för ett år sedan) och att det inte betydde ett skit. Hon sa att de absolut inte gjort något mer än att smsa, och att hon visste att hon gjort fel. Hon hade valt att inte berätta för pappa för hon tyckte inte alls att det var en stor grej, eftersom dom bara hade varit ute och ätit (ett gäng tillsammans) och smsat lite. Jag sa att det lät jätte skumt eftersom att hon skrev " du är den enda för mig ". Hon sa att hon inte kommer ihåg att hon skrivit det, men att hon absolut bara menat det på ett flörtigt sms och inget mer. Hon var i thailand i en vecka, och de har inte träffats innan. Det tror jag på, eftersom jag har letat runt efter hans namn och så vidare och bara vet att han inte bor nära. 

Jag känner mig elak mot pappa, men vill inte säga något för jag vill inte förstöra. Bollen ligger hos henne men eftersom det var så länge sen och att hon inte tycker det alls var farligt så vill hon inte det. Älskar min mamma mest av allt och har inte lika bra relation med pappa som med henne så därför vill jag inte förstöra...Vill bara iväg här ifrån nu