Forumet - Är jag asexuell?

Är jag asexuell?

5328 0 48
Jag kan bli intresserad av andra, men jag är nästan helt ointresserad av sex. Porrfilmer, sexnoveller, intresserar mig inte nämnvärt heller, utan jag runkar mest av gammal vana. Jag har helt enkelt inget sexbehov. När jag haft flickvän, för de flesta verkar bli intresserade av mig, så har jag varit ganska ointresserad av att kyssas, jo, i början har det varit kul. Så. Även om jag kan bli kär eller gilla någon på ett mentalt plan, så stannar det bara där. Nu är jag singel så det är inget större problem, men man kan ju inte förväntas hitta en partner som även denne är helt ointresserad av sex? :( Egetntligen vill man bara ha vänner som man tycker om, typ. Som man kan göra saker med utan att det ska "utvecklas" eller så på något sätt.

okej, ibland kan jag tända till, men det är så sjukt sällan och håller inte i sig länge.

kan tillägga att jag generellt har ganska låga behov gällande det mesta förutom musik, musik, filosofi och socialt umgänge. Älskar att sova också.

haha det här låter astragiskt.. och det är det, antar jag. men vad ska man göra? hur kan jag lösa detta? :(

Kan tillägga att jag är arton år.

Spana också in:

Tveklös:

Jag kan bli intresserad av andra, men jag är nästan helt ointresserad av sex


Precis så känner jag också. Jag sku aldrig vilja ha sex med den jag är kär i, men kyssar och mys har jag inget emot. Den enda frågan jag själv hela tiden funderar på är hur ska jag förklara det här för hon jag är ihop med och hur hon kommer att reagera på saken. Därför har jag dock valt att leva ett singelliv istället.... så länge som möjligt så att säga.