Forumet - Är jag bi bara för jag kan tända på tjejer i porr?

Är jag bi bara för jag kan tända på tjejer i porr?

6725 0 13
Jag är en 18 snart 19 årig tjej och jag har hela mitt liv varit säker på att jag är hetero och jag är fortfarande väldigt säker MEN jag är ett stort fan av porr. Kollar kanske 5 dagar i veckan och har märkt att jag kan bli väldigt upphetsad av snygga tjejer i porrvideos när dom gör diverse saker. Jag har funderat på hur det skulle vara att ha sex med en tjej, d.v.s. i en trekant med en tjej och en kille. Är jag bi för det eller bara nyfiken/gillar att experimentera? Är väldigt öppen som person och gillar att testa nya saker, väldigt impulsiv. 

(btw, är galet tänd på ruby rose) kan dock inte vara den enda

Spana också in:

Det är bara du som kan veta! Man får definiera sig själv. Faktum är att det är väldigt ovanligt att vara 100 % gay eller 100 % hetero, de flesta är därför inte monosexuella. Min lesbiska kompis tex är lesbisk som sagt, men hon kan bli tänd av killar och ligga med killar ibland men inte få starka känslor för dem. Hon är alltså inte 100 % lesbisk, men det är ändå hennes identitet. Precis som man kan vara hetero men ändå tända på samma kön då och då. 
Du kan ju alltid vara bi-nyfiken. Men det är upp till var och en.

Jag kan bli rejält kåt ibland när jag ser på porr(typ dagligen) med någon snubbe som har en rejäl kuk. Fast jag är kille. Fast sen Runkar jag tillsammans med andra snubbar till porr när man får chansen men absolut inget sex eller så. Anser mig själv som bi-nyfiken då. 
Om dem tänder på dig tillbaks så kan ni ju testa och se hur det känns och så. Skriv och fråga 

nä men onödigt att placera sig i fack och så, om du är i en situation där det skulle kännas bra att göra något intimt eller så med en samkönad så kör på det. Man behöver inte bygga sitt liv och karaktär kring vad man vill ligga med