Forumet - Är jag bi eller är det hormonspöken?

Är jag bi eller är det hormonspöken?

2473 0 45
Hej jag är 14 år och har börjat fundera för andra gången i mitt liv om jag är bi eller bög.

Bara för att få det klart, jag tycker tjejer är det snyggaste som finns och älskar tjejer.

Jag skulle aldrig tänka mig kunna ha sex med en kille inte ens pussa en!
Jag får inte stånd av nakna killar,inte i duschen eller på bilder.

Men jag gillar shemale porr och ibland bög porr, jag har visa fantasier om såna saker men mest för att den känns förbjudet, jag blev orolig för ungefär 4 dagar sen och gången innan det var i Juni förra året, kan det vara hormonerna?

Jag har också hört att om man kollar på mycket porr och sånt så kan man leta efter nya saker man gillar inom sex världen.

Jag har kollat på shemale och bög porr och jag tycker det är äckligt med 2 killar men av nån sjuk anledning tänder jag på det.

Jag kollar mycket på lesbiskt och det gillar jag mycket men jag har svårare att få upp den då om det inte är amatör porr då.

Det känns precis som förra gången jag var orolig och det gick över efter nån vecka, kan det vara hormonerna?

Jag kan tillägga att jag har aldrig ens varit kåt på en kille i verkligheten utan bara på tjejer och jag har bara varit kär i tjejer också.

Spana också in:

FenderSpelaren:

Jag kollar mycket på lesbiskt och det gillar jag mycket men jag har svårare att få upp den då om det inte är amatör porr då.


VBafan snackar ud om, du är inte bi eller bög. DU är ûbermanlig!!!!! En riktig karlakarl e du, kan det bli manligare än att tända på 2 kukar liksom?!

Dold text: Du är bi, acceptera det, kämpa inte emot dina egna lustar...
Tänk inte så mycket på det nu. Det spelar väl inte så pass stor roll än? :) För några är det så det börjar när de inser att de är bi/homo, och att de tidigare bara tänt, som homo, på lesbisk porr för att man tycker tanken av sex är upphetsande. För några är det på grund av att de är nyfikna/hormoner.
I går natt så kollade jag på bilder av tjejer och då gick det hur bra som helst, men alltså jag tycker inte killar är snygga medans jag tycker tjejer är skit snygga, straight porren gillar jag som sagt inte för då blir jag avtänd av killen, men alltså förra veckan var det inte alss så här utan då fick jag rå bångs när jag fantiserade om en tjej i klassen men när jag gör det nu så går det inte ;( är det för att jag är orolig?
FenderSpelaren:

Jag har också hört att om man kollar på mycket porr och sånt så kan man leta efter nya saker man gillar inom sex världen.


du har kollat för mycket. samma sak med de flesta saker/droger, man behöver mer och och tyngre grejjor. är man van vid porr så vill man ha mer realistiska saker, amatörporr osv.
FenderSpelaren:

Jag gillar inte straight porr så mkt för då tycker jag killen är äcklig.


men shemale kukar är helt ok? du låter homofobisk [shake][love]
Jo hej igen, det är ju nog hormonerna eftersom jag inte känner mig dragen till att ha killsex eller dragen till någon kille utan bara tänder på det eftersom det känns lite tabu.

Jag får inte stånd när jag tänker på homosexuellt sex längre men oron försvinner inte, är det normalt för vissa att vara orolig för sånna här saker?

Jag är en sjuhelvetes grubblare och blir orolig för vissa saker jätte lätt som t.e.x

När jag aldrig hade fått utlösning nån gång så svar jag super super orolig att jag skulle vara steril.

När jag drack jätte mycket läsk och vatten var jag jätte rädd att jag hade diabetes.

När jag hade ont i huvudet förr när jag var kanske 12 så trodde jag att det var en hjärntumör och jag kräktes 3 ggr i veckan p.g.a att jag var så orolig.

Snälla svara..