Forumet - är jag bisexuell?

är jag bisexuell?

1664 1 16

ja är en tjej som är osäker på om ja är bi, ja har kille sen tre år tillbaka men tänker ofta på tjejer när ja blir kåt, speciellt när ja druckit. ja har haft sex med en tjej tidigare då va ja full, ja gillade de men tanken har inte slagit mig när ja är nykter. men ja tänker mycket på de, ja är väldigt förvvirad? ngn tjej som vill prata om detta och hjälpa mig?

jag är i samma sits som du. Har också kille sen 3 år tillbaka men har nu börjat tveka på min läggning.. Har egentligen alltid blivit upphetsad av tjejer men inte riktigt tänkt på det då jag även blivit upphetsad av killar. Har aldrig haft sex med en tjej dock så vet inte hur det är, men skulle vilja. Jag kan inte säga att jag är hetero, vet mer eller mindre att jag är bi, men vet ej hur jag ska bli 100 på det iom att jag har pojkvän.. 


hellogirl: ja är en tjej som är osäker på om ja är bi, ja har kille sen tre år tillbaka men tänker ofta på tjejer när ja blir kåt, speciellt när ja druckit. ja har haft sex med en tjej tidigare då va ja full, ja gillade de men tanken har inte slagit mig när ja är nykter. men ja tänker mycket på de, ja är väldigt förvvirad? ngn tjej som vill prata om detta och hjälpa mig?


747: jag är i samma sits som du. Har också kille sen 3 år tillbaka men har nu börjat tveka på min läggning.. Har egentligen alltid blivit upphetsad av tjejer men inte riktigt tänkt på det då jag även blivit upphetsad av killar. Har aldrig haft sex med en tjej dock så vet inte hur det är, men skulle vilja. Jag kan inte säga att jag är hetero, vet mer eller mindre att jag är bi, men vet ej hur jag ska bli 100 på det iom att jag har pojkvän.. 
Vad ni än gör måste ni posta pics om ni ska fullfölja era lesbiska drömmar! Hela UM kommer  tacka er (iaf den manliga delen)

Spana också in:

Om du är bi eller inte spelar ju ingen roll nu när du har en kille. Då är du ju med honom. Några tänker som så att det inte är lika mycket otrogenhet att testa med sitt eget kön när man har en partner men detta stämmer inte. Det ärotrogenhet. Om du har tappat känslorna för din kille borde du göra slut med honom innan du experimnterar.


Tennsoldat: Om du är bi eller inte spelar ju ingen roll nu när du har en kille. Då är du ju med honom. Några tänker som så att det inte är lika mycket otrogenhet att testa med sitt eget kön när man har en partner men detta stämmer inte. Det ärotrogenhet. Om du har tappat känslorna för din kille borde du göra slut med honom innan du experimnterar.
man ska inte utgå ifrån att alla har monogama, heteronormativa förhållanden. 

Tennsoldat:
Jag uppfattar det dock som att killen är ett av problemen, han vore nog inge problem om hon inte var i en monogamt förhållande.
Hon nämner inte att killen är problemet. Hon nämner bara att han finns där som partner, inget mer. Sen skiter jag i hur det egentligen är med den saken, men till dig: stereo total:
man ska inte utgå ifrån att alla har monogama, heteronormativa förhållanden. 


stereo total:
Hon nämner inte att killen är problemet. Hon nämner bara att han finns där som partner, inget mer. Sen skiter jag i hur det egentligen är med den saken, men till dig: 
Men dryg. Sättet hon formulerar det på tyder på att det är ett av problemen. Sen var min text generell. Många tycker inte de är otrohet bara för de experimenterar med någon av samma kön som en själv, vilket det är.