Forumet - Är jag bortskämd?

Är jag bortskämd?

411 0 7
Sååå min bonus farsa kallar mig för en bortskämd unge, jag är 16 år och fyller 17 den 13 maj.

Tänker att jag bara berättar lite enkelt om mitt liv just nu, jag har social ångest, men den är inte så severe, jag kan prata me folk om dom börjar konversationen men om det är jag som lär starta den så kickar ångesten in.
Jag går till skolan varje dag, roughly 6-8 timmar, och skolkar aldrig. På min fritid spelar jag spel på min dator, kan bli mellan 4-12 timmar beroende på om det är skola eller om jag är ute och skatar. Dator och spel kommer alltid vara min nr 1 hobby för det har jag hållit på med sedan väldigt liten. Jag gillar också att gå eller cykla ute i skogen och lyssna på musik (inte ofta det händer dock pga min cykel e trasig).

Sen har jag inte många vänner, dom vännerna jag har bor dock också väldigt långt borta, så då blir ju det internetet och spel som tillåter mig tillbringa tid med dom.

Jag behöver också betala för minsta lilla jag vill ha, spelar ingen roll om det är en dr.pepper från affärn, och jag har betalt allt jag äger, vare sig min gaming dator, skateboard, cykel, kläder eller skor. Jag har betalt det, för mina egna pengar.

Så anledningen till att han kallar mig bortskämd är tydligen för jag sitter och spelar hela dagen. Men det "roliga" är ju att han verkligen inte gör något bättre på hans fritid, han sitter antingen med sin telefon eller framför tvn, eller skrika på morsan. Sen också, han vet inte ett litet piss om mig, eller vad jag gör på min fritid, han har aldrig gått in i rummet och kollat vad jag gör. Tydligen är hans argument att jag sitter och skriker, vilket knappt händer och när det väl händer slutar jag spela det spelet jag spelar och lugnar ned mig.

Spana också in: