Forumet - Är jag det? Eller är jag bara konstig?

Är jag det? Eller är jag bara konstig?

1633 1 7
Jag vet inte hur jag ska börja, det har/ska bli en väldigt stressad vecka med många aktiviteter.
Okej, jag börjar såhär: vi skulle ha svenska, och jag försökte få hjälp av min lärare. Men det ända han gjorde var att babbla på och babbla på! Jag ville bara ha ett enkelt svar: ja eller nej. Det som hände var att jag höll på allvarligt att grina! Jag bara ville gråta! Jag höll på att bryta ihop rejält. Då är min fråga om jag har gått in i väggen (om jag är utbränd). Vanliga symtom att man är stressad är att man inte sover på flera dagar som jag har gjort.
Men allvarligt talat, är jag det eller är jag bara konstig?

Kommentarer (1)

  1. SVARA BARA PÅ OM JAG ÄR UTBRÄND. Tänker du svara på vad min lärare gör osv om lärare och utbildning kan du dra åt helvete :) 

Tråden har 7 svar. Sortera efter:
du kräver för mycket konkret och får panik/besvär när det behovet inte tillgodoses, det är ok att bryta ihop o grina, testa med det o ta det lugnare sen typ, du är nog utbränd för du orkar liksom inte med att allt ska vara så konkret jämt du vill nog bara ta det lugnt, så testa lugn 

Spana också in:

Tycker inte att du är konstig. Säg till vad du vill ha för svar och att det inte ska vara en massa babblande utan ha korta konkreta svar, eller vad du nu vill. Det är viktigt att förmedla vad för hjälp man vill få.