Forumet - Är jag ensam om det?

Är jag ensam om det?

1918 0 22
Ska berätta lite kort om min situation.
Jag vill inte få någonting ifrån någon. Jag vill inte att någon som hellst läger ut pengar på mig och jag vill inte få några gåvor. Den senaste tiden så har det både varit jul, min födelsedag och andra tillfällen att fira. Men folk värkar inte förstå grejen med att jag inte vill att dom ger mig någonting. Jag antar väll att dom tror att jag bara är ödmjuk eller något, men det ä r jag långt ifrån. Jag säger att jag blir rent av arg när dom ständigt ger mig grejer. Speciellt mina föräldrar som har blivit extra petiga med att göra just tvärtemot det som jag säger.
Ärligt talat så skulle jag hellre vilja att dom brände upp pengarna än att lägga ut dom på mig. Elden skulle ha uppskattat dom mer än jag.
Jag överdriver inte det som jag skriver, utan det är såhär som jag ser det men berättar jag det här för någon så förstår dom mig inte.
Är jag verkligen ensam om det här, eller bara efterbliven?

Spana också in:

S3ON:

Jag är likadan, i likadan situation ungefär.. Bortskämd som fan, even though jag tydligt gör klart för dem att jag klarar mig utan köper de åt mig eller för över pengar till mitt konto..


jamen precis! Ständigt med pengar och nya grejer. Jag klarar mig bra utan dom. Det visar väll bara att jag är tacksam över det jag redan har?
kachin:

Bor du hemma fortfarande?När du flyttat hemifrån och lever Studentliv kommer du bli överlycklig för varenda liten krona som blir över.Du kanske har allt nu men, tro mig, det blir sämre Det är asnice att komma hem till sina föräldrar med ett välfyllt kylskåp med dyrbara pålägg som skinka osv..


Jag bor fortfarande hemma ja, men mina föräldrar säger att dom kommer att finansiera min bostad och övriga kostnader. Och eftersom jag är enda barnet så tar jag det som trovärdigt :(

OF 5:

Har också problem med det där. Särskilt att det inte finns någon förståelse för det hos de allra flesta människor.


skönt att jag inte är ensam iallafall