Forumet - Är jag ett rövhål?

Är jag ett rövhål?

7376 0 65
Fick nyligen höra av en gammal um-användare att jag är ett rövhål på forumet mot alla som inte delar mina politiska åsikter. Självklart måste en poll upp om vad ni anser.

För de som inte känner till mina åsikter är jag frihetlig socialist och tror att staten och kapitalet ska upphöra till förmån för någon form av arbetarorganiserat samhälle med planekonomi (åtminstone vad gäller livsnödvändigheter; kan tänka mig mutualistiska principer på annat) och en stor nivå av personlig frihet (men låg nivå av äganderätt).
Det är väl grunden. Andra ståndpunkter som jag står starkt för är stark yttrandefrihet, avdramatiserad sexualitet och stark sexualrätt, avskaffande av landsgränser (ingår ju i anarkismen, men tål att specificeras), sekularisering, stärkt djurrätt, och anti-imperialism.

Frågan är alltså inte om jag är ett rövhål mot er, utan om ni tycker att jag är det på det stora hela, mot folk som inte delar mina åsikter.

Är uppriktigt nyfiken på svaret. Vet att jag kan vara dryg, men men. Svara ärligt, är mer nyfiken än orolig. Är inget fel med att vara ett rövhål mot folk som är dumma i huvudet.

Spana också in:

KingGurka:

Lite (Delar dina politiska åsikter) (Du röstade på detta alternativ)


KingGurka:

Är inget fel med att vara ett rövhål mot folk som är dumma i huvudet.


[smile]

Har ärligt talat ingen aning om du är ett rövhål eller inte. Men vem är inte ett rövhål mot andra rövhål! röv ska med röv fördrivas!
eller nä, så tycker jag egentligen inte. men ändå.