Forumet - Är jag för smal ? vad ska jag göra ? :/

Är jag för smal ? vad ska jag göra ? :/

824 0 19
Hej hej , jag är 14 år gammal och är 158 cm lång ungefär ..
Jag väger 40 kg och jag tycker att det är för lite för mig vad tycker ni ? Och vad ska jag äta för slags mat och hur många måltider ska jag äta på ? Snälla kan jag få bra tipps skulle bli glad då :) Jag vill väga ungefär 50 kg men de är inte så lätt att gå upp som att gå ner :/ HJÄLP ! tack i förhand .

Spana också in:

Myksa:

Oj. Försiktig med vad du säger. Tjockisarna lär hata dig för det där.


Fast hon har rätt i vad hon säger. Det är generellt mycket lättare att gå ner än upp.

Men aah, TS, du väger för lite.
Drick mycket kalorier, det är ett lätt sätt att få i sig massor energi utan att man blir mätt. Att äta onyttiga fettiga saker i din situation är inte heller helt fel, men för mig själv så går jag upp bättre om jag äter stora tillagade måltider ett par gånger om dagen än om jag äter en påse chips. Jag har försökt gå upp i åratal till och från men det var först när jag började äta mycket lagad mat, dricka ett par proteindrinkar om dagen och träna muskler som jag lyckades gå upp flera kilon och hålla mig till den vikten.
För oss som är naturligt smala utan ÄS så tror jag att vi borde rikta in oss på att bygga muskelmassa. Att bara ha någon önskan om att gå upp vilket gjort att jag druckit grädde och ätit så mycket fett som bara är möjligt, har faktistk inte gett några resultat för mig. Men det är så klart individuellt, det kanske funkar för dig.
Råkar ju också vara så att muskler är snyggare än fett också, om det inte går till överdrift.
TheBear:

Skräpmat


framtidstron är död:

onyttiga fettiga saker


Fast... njae... kanske inte, känner jag. det är inte bara kalorier som är onyttigt... ät riktig mat istället

Men det finns massor av tips på internet om energirika nyttiga saker... brukar inte riktigt läsa sånt så noga eftersom jag inte behöver gå upp i vikt, men typ avocado och nötter är bra tror jag... och så kanske du inte behöver dricka lättmjölk, tex? äsch, jag vet inte. kolla på googlis [y]
Capture:

Att äta en massa skräpmat är nog inte en jättebra idé. Försök äta mycket omättat fett istället. Omättat fett finns bland annat i vegetabiliska oljor, fet fisk (t.ex. lax), nötter och avocado. Undvik lätt - och lightprodukter. Drick juice, mjölk, smoothie eller saft istället för vatten.


så jag som inte vill gå upp i vikt ska leva på vatten, lightprodukter och.. massa mättet fett [cry]