Aviseringar
Rensa alla

Är jag fortfarande kär?


UGDE
 UGDE
Ämnesstartare

Hej!
Jag börjar bli osäker på om min pojkvän är rätt för mig. Vi har varit tillsammans i snart ett år och jag har i princip aldrig tvivlat på oss tidigare. Nu på sistone känner jag mig bara tom med honom. När jag tittar på honom får jag inte längre dendär pirriga känslan som värmer utan jag känner mig snarare uppgiven.

Han har själv berättat att han tycker att jag alltid beter mig aggressivt mot honom och att jag skyller saker på honom. Jag menar inte alls att bete mig så och det är fel av mig men jag vet inte om det beror på att jag inte älskar honom längre.

Jag har börjat bli attraherad av killar jag tidigare tyckt om och killar jag nyligen träffat. Jag vet inte varför men jag känner mig mer intresserad av alla andra killar än vad jag gör av honom. Jag drömmer ofta om andra killar och häromkvällen när jag var påväg hem ganska sent efter en klassträff kunde jag inte sluta tänka på en av killarna trots att jag aldrig varit intresserad av honom tidigare. Han har flickvän och har inte visat något intresse för mig som skulle göra att jag blir intresserad utan det bara kommer. Den natten drömde jag även om tre killar och vaknade med ångest dagen efter men samtidigt med en känsla av att jag önskar att det hade hänt på riktigt.

Vi bråkar mycket mer nu än tidigare och det känns ibland så hopplöst att försöka med honom och därför känns det svårt att jobba på vår relation. Det känns som att jag älskar honom men samtidigt inte..

Jag blir också avundsjuk när jag hör att killar jag brukade vara och har börjat bli intresserad av igen har strulat med tjejer på fester eller liknande.. Det känns jättejobbigt för jag vet att jag förmodligen inte skulle ha ett alls lika bra förhållande med någon av dem som jag hittills haft med min pojkvän men jag känner mig så uttråkad..

Någon som har något tips på hur jag ska få rätt på mina tankar? Ska jag prata med honom direkt eller avvakta? Vill ju inte förstöra vårt förhållande.. 🙁 Det känns så svårt just nu..

Tacksam för hjälp och/eller stöd! 


   
Citera
Hyfs
 Hyfs

Ta en paus med din kille, Berätta för han hur du känner och att du känner att gnistan håller på att försvinna. Diskutera vad som gjorde att ni från första början blev tillsammans. Och försök återskapa det, För att bli kär på nytt. Men om du vill rör dig vidare så gör det. Man mår ej bra i en relation som man ej är lycklig i. Det kanske är det bästa för er båda.

Att man blir uttråkad på en partner händer alla, Man måste antigen försöka ta sig igenom denna perioden eller som jag sa hinna hitta den där gnistan igen. Jag vet själv att när man väl har dom så älskar man dom mindre, tills man inte har dom. Och då förstår man vad man har gett upp.

Jag tycker att ni ska ta er tid. Diskutera med han hur du känner. Diskutera också hur han känner. Sen utifrån det så kan ni göra ett val hur ni ska göra.


   
SvaraCitera
UGDE
 UGDE
Ämnesstartare

Tack för svaret! Känns bra att höra att man inte är den enda som känner såhär ibland.. Vi har ju haft jobbiga perioder tidigare och alltid tagit oss igenom det men det känns som att för varje gång vi haft en jobbig period blir känslorna mer och mer tomma.. Jag vet att jag älskar honom, jag behöver bara få känna det igen :/ 

Ska se till att prata med honom om det och se hur han ställer sig till det.. Han kanske håller med om att en paus vore bra eller så löser det sig när man fått prata ut om det ordentligt.. 


   
SvaraCitera
Hyfs
 Hyfs

Låter mycket bra!


   
SvaraCitera