Forumet - Är jag fortfarande smal eller börjar jag bli knubbig?

Är jag fortfarande smal eller börjar jag bli knubbig?

587 0 1
Hej!Sedan jag började tvåan i augusti ifjol så har jag gått upp ca 10 kg i vikt. Har tidigare varit en sån person som kunnat äta allt utan att gå upp ett gram, men nu har jag alltså lagt på mig vikt. Jag har inte direkt märkt att jag gått upp i vikt då jag inte brukar väga mig och nästan alltid går runt i mjukisbyxor/shorts som inte kan bli för små. Häromdagen så skulle jag dock ta på mig ett par jeansshorts då jag skulle på fest och så gick de inte igen, provade ett annat par och samma visa där. Har blivit lite små retad av mina polare när vi badat i sommar då de frågat om jag är gravid osv, men trodde att de skämtade då jag själv inte riktigt tänkt på det.Men alltså, tycker ni att jag fortfarande är smal eller börjar jag bli lite knubbig om man tittar på bilderna?image.jpg
image_2.jpg

Spana också in:

Hej! Det är svårt att över internet bedöma om någon verkligen behöver gå ner i vikt av medicinska skäl, och vi på Ungdomar.se vill inte uppmuntra till bantning, speciellt inte när det gäller unga människor. Vi råder dig därför att ta kontakt med en läkare, kurator eller dietist som kan ge en professionell och säker bedömning, och hjälp om det behövs!

Bästa sättet att komma i kontakt med en sådan är att ringa sjukvårdsupplysningen på nummer 1177. Du kan också kontakta din närmaste ungdomsmottagning så hjälper de dig att hitta rätt!